keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Olkkarin esittelyäTässä muutama kuva meidän olkkarista. :) Olen saanut vaihdettua huonekalut melkein kaikki valkoisiksi, mistä olen haaveillut jo kauan, mutta nyt vasta sen sain toteutettua. Myös vaaleanpunaista löytyy... ;) Mä niin tykkään tuosta vaaleanpunaisesta väristä. Ystäväni ovat tämän huomanneet ja olen saanutkin nyt vaan vaaleanpunaisia kukkasia tuparilahjoiksi. Niin ihanaa!! <3 Muutama vaaleanpunainen kynttiläkin on jäänyt joltain vuodelta, vähän ovat haalistuneet, mutta ei niin pahasti, ettei niitä voisi koristeena pitää.

Me käytiin ostamassa Ikeasta sohvasänky, niin olohuoneeseen tuli tilaa tosi paljon. Ja on kyllä ihan kätevä. Alaosassa on kaksi laatikkoa, joihin saa petivaatteet päiväksi. Toiseen laatikkoon kyllä upotin ison kasan lankoja. ;) Mutta kätevä se on siihenkin hommaan!! :D

Tuo sohvasänky ja sohvasängyn päällä olevat vaaleanpunaiset tyynyt ovatkin ainoita, jotka ostin uusina. Muut olen ostanut torin kautta tai sitten fb:n kirpparilta. Ei siis ole kalliita nämä mun hankinnat. :) Tulee itsekin niin hyvälle mielelle, kun tekee kivoja edullisia löytöjä.

Meidän olkkari on siis mieheni ja minun makuuhuone, miehen työhuone ja yleinen oleskelupaikka. Hyvin ollaan kaikki saatu tähän mahtumaan ja jokaiselle löytyy se oma pieni soppi, missä olla ja touhuilla.

Mukavaa keskiviikkoa!! <3

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos!! <3 Mä niin oon nauttinut täällä asustella. Ja tää koti on todella valoisa. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Ihana valoisuus on joka huoneessa!! Niin paljon siitä nautin, kun vanhassa oli niin kovin pimeetä...

   Poista