maanantai 23. maaliskuuta 2015

Suklaakortti sekä suklaapupu

SUKLAAKORTTIMä oon aiemminkin jo tehnyt näitä suklaakortteja, mutta nyt tuli tehtyä vähän lisää. :D Nää on vähän koukuttavia kylläkin. Tein sekä jouluisia että sellaisia mitä voi antaa synttärilahjaksi tai nimppareina tai valmistujaislahjaksi tai rippilahjaksi. Kun sisäpuolelle voi tehdä taskun, minne laittaa lahjakortti. Itse tein kummitytölle kortin, jonne laitoin Tigerin lahjakortin ja suklaalevyn sitten sisälle. Tää on tehty Fazerin suklaalevyjen kokoiseksi, mutta ohjetta muuttamalla saa muillekin suklaalevyille sopivan kokoisia. Täältä löytyy näihin tosi selkeä ja kiva ohje:

ME PIIPERTÄJÄT


SUKLAAPUPUTähän perään sitten vielä toinen suklaaohje. :D Kun sunnuntaina on tulossa virpojia taas, niin löysin Kodin Kuvalehden sivuilta kivan vinkin KODIN KUVALEHTI. Hiukan muutin ohjetta, koska mä en löytänyt meiltä mistään vesivärejä, enkä löytänyt myöskään vaaleanpunaista huopaa. Korvat tein pupulle huovasta ja vaaleanpunaisella tussilla siihen vähän väriä. Tussilla tein myös silmät ja suun. Pupun naama meni vaan vähän vinoon... :D Rei'ittäjällä tein kartongista palloja, koska en omista ollenkaan mitään pyöreitä pieniä tarroja. Mutta hyvin nää onnistu näinkin. :)

Mukavaa alkanutta viikkoa ihan jokaiselle piipahtajalle!! <3

2 kommenttia:

  1. Voi miten kivoja niistä tuli. Suklainen kirje olisi kyllä sellainen, josta ei vain voisi kieltäytyä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi!! <3 Siksi sitä varmaan aina löytää näitä suklaajuttuja, kun ilman suklaata ei osaisi varmaan elää ollenkaan. :D Eikä sellaisesta tosiaan voisi kieltäytyä...

      Poista