tiistai 24. maaliskuuta 2015

Tästä sotkusta kaikki alkoi
Pienoinen kaaos muuttourakka on aina, niinkun jokainen sen tietää!! :D Mutta sitten kun on saanut kaikki tavarat paikoilleen, niin voi että mikä ihana fiilis. <3 Sitten saa nauttia. Ja kun ennen muuttopäivää on asustanut jo jonkun aikaa sen sotkun keskellä, niin sitä siisteyttä todellakin osaa arvostaa.
Tässä kuvia meidän muuttopäivistä, koko viikko siihen meni, mutta toisaalta saatiin rauhassa laittaa tavaroita paikoilleen. En muista yhtään muuttoa tätä ennen, että olis mennyt näin hyvin. Ehkä osa asiasta on myös se, että meidän lapset on oikeesti isoja jo. Ei tartte koko aikaa vahtia, että kuka tyhjentää ja mitä laatikkoa. ;) Niinkun tähän mennessä niin on ollut aina. Mutta myös tämä asunto on aivan ihana. Mä niin nautin täällä asua ja olla. <3 Toinen asunto missä mä olen näin hyvin viihtynyt koko meidän avioliiton aikana. Me ollaan saatu tästä asunnosta ihan oikea koti.
Lapset ovat myös kaikki sopeutuneet, vaikka toiseksi vanhin olikin niin tätä vastaan, mutta toisaalta se kuuluu tähän asiaan. :) Jokainen nauttii omasta pienestä sopestaan.
Seuraavalla kerralla sitten päästään kurkkimaan, että minkälaiseksi tämä koti on sitten muotoutunut. :D

Oikein mukavaa tiistaita jokaiselle piipahtajalle!! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti