perjantai 5. kesäkuuta 2015

New Year´s Eve leffa


New Year´s Eve

"Ohjaaja Gary Marshall ja tähtiä pursuava ensemble-kaarti valloittavat vuodenvaihteen 2011 juhlakauden romanttisella komedialla New Year´s Eve. New Year`s Eve on tarina rakkaudesta, toivosta, anteeksiannosta, uusista mahdollisuuksista ja puhtaalta pöydältä aloittamisesta. Se nivoo yhteen monien sinkkujen ja pariskuntien kohtalot sykkivässä ja inspiroivassa New York Cityssä vuoden säihkyvimpänä yönä. Elokuvan pääosissa nähdään Jessica Biel, Jon Bon Jovi, Oscar®-ehdokas Abigail Breslin, Chris "Ludacris" Bridges, kaksinkertainen Oscar®-voittaja Robert De Niro, Josh Duhamel, Zac Efron, Hector Elizondo, Katherine Heigl, Ashton Kutcher, Seth Meyers, Lea Michele, Sarah Jessica Parker, Oscar®-ehdokas Michelle Pfeiffer, Til Schweiger, Ryan Seacrest, kaksinkertainen Oscar®-voittaja Hillary Swank ja Sofia Vergara. New Year´s Eve on kuvattu kokonaan kuvauspaikoilla New Yorkissa ja sen ympäristössä."
Teksti kopioitu www.leffatykki.com

En ole koskaan varmaan mitään leffaa täällä esitellytkään, joulublogin puolella oon tainnut muutaman esitelläkin, mutta tää oli niin ihana, että piti suositella muillekin. ;) Tykkään itse katsella tosi paljon sellaisia leffoja, joista jää hyvä mieli, eikä ole mitään ammuskelua ym. Kun haluan rentoutua leffan parissa, enkä halua, että koko aika pitää pelätä jotain. Juonta toki voi olla ja oon katsellut sellaisia leffoja, joissa on jännitystä, mutta ei pelkkää räiskimistä. Ystäviemme kanssa ollaan jo monta vuotta puhuttu, että olis kiva katsoa joskus tuo New Year´s Eve leffa niin, että myös miehet sitä voisivat meidän kanssa katsella. Minulla ja ystävälläni kun on samanlainen leffamaku. Ei olla koskaan aiemmin tämmöistä leffailtaa pidettykään, vaan yleensä miehet ovat katsoneet ystäviemme luona leffan ja me naiset meillä. Näin on ollut jo monta, monta vuotta. Ihan tosi ihana piristys kyllä arkeen!! <3 Viime tiistaina pidettiin sitten ex tempore leffailta, kun heidän lapsi ei ollut kotosalla ja meillä laitettiin pienet ensin nukkumaan ja saimme mieheni kanssa nauttia ihan aikuisten kesken leffaa.
Mutta tämä leffa yllätti kyllä todella positiivisesti. En ole pitkään aikaan löytänyt sellaista leffaa, jota jaksaisi katsoa ihan loppuun saakka. Tämä leffa oli sellainen, jonka loppua ei olisi osannut arvata, kerrankin näin. Mutta miehetkään eivät tätä leffaa tyrmänneet, vaan sanoivat, että oli ihan kiva katsoa!! Leffassa on todella paljon kuuluisia näyttelijöitä, joita bongailtiin pitkin leffaa. En sen enempää leffasta itsestään kirjoita, jos joku haluaa sen katsoa. Niinkun nimikin kertoo, niin uudenvuoden vaihteesta tämä kertoo.
Suosittelen tätä kyllä todella lämpimästi!! <3 Leffa kuuluu sellaiselle listalle minkä haluaisin itselleni. En ole pitkiin aikoihin sellaisia leffoja löytänyt/nähnyt, mutta tämä meni joululahjatoivelistalle. ;) Ihanan lämminhenkinen ja todella kiva leffa. Tästä jäi todella hyvä mieli jälkeenpäinkin!! :)
Mukavaa viikonloppua ihan jokaiselle!! <3

2 kommenttia:

  1. Tämä on kyllä oikeasti tosi kiva elokuva, tykkäsin tästä itsekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkäsin ihan tosi paljon!! :) Eikä nuo miehetkään tätä ollenkaan pahana pitäneet. Ei olisi osannut ihan täysin arvata mitä lopussa tapahtuu. Hyvän mielen leffa!! :)

      Poista