keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Toiseksi vanhimman huonetta
Nyt kun toiseksi vanhin on rippileirillä, niin sain muutaman kuvan otettua siististä huoneesta. ;) Vaikka kai se pitäis ottaa vaan kuvia sellaisesta miltä näyttää oikeesti. :D En nyt halunnut niitä kuvia julkaista. Jokainen kuitenkin tietää miltä näyttää, kun on sotkua. ;)
Toiseksi vanhimman lempiväri on vihreä ja sitä hän halusi omaan huoneeseensa, myös rippijuhlien väritoive oli vihreä. Kukkakimppuun on tulossa vihreää ja valkoista hänen toiveiden mukaan. Verhot ostettiin uudet ja tuo pieni matto on uusi, mutta muuten mentiin vanhoilla jutuilla. On se kiva kuitenkin jotain uutta vähän saada.
Toiseksi vanhin tykkää tosi paljon pelata lautapelejä ja lukea Aku Ankkoja, joten ne suurimmalta osin päätyivät hänen huoneeseensa. Enkä mä siitä kyllä mitään vastaväitteitä kuullutkaan, sulassa sovussa niitä yhdessä järjesteltiin. Tosi paljon toiseksi vanhin kyllä itsekin niitä laittoi, mutta muutamia juttuja sitten yhdessä mietittiin.
Työpöytä hänen huoneeseensa löytyi Torin kautta, josta se vaihdettiin kahvipakettiin ja sohvasängyn joku lahjoitti fb:n kirpparilla, toivat ihan kotiin saakka sohvasängyn. :) Eli edullisestikin voi sisustaa. Tosi siistikuntoisia olivat molemmat!! Tuo pieni lipasto, joka on pojan sängyn vieressä, niin oli alkuun eteisessä, mutta kun neiti tarvitsi tilaa pyörätuolilla kulkemiseen, niin se piti siirtää. Tarkoitus oli se sitten siirtää takaisin peilin alle, mutta poika ihastui siihen niin paljon, että ei äiti sitä enään takaisin saanutkaan. :P No ei se mitään, kun mun tavarat sinne sai kuitenkin sisälle jäädä. Hän halusi itselleen vaan yöpöydäksi sen. Eikä se yhtään huono sijoitus ollutkaan!! :)
Toiseksi vanhin sai mummolta lainaan kitaran ja sitä on nyt itsekseen kovasti opetellut itsekseen!! Youtubesta katsellut niitä sointuja ja nyt jo useamman osaakin soitella. Katsotaan kuinka kauan innostus kestää ja jos kestää pitkään, niin tottakai ostetaan hänelle oma. Basson kanssa kun kävi niin, että innostus kesti hetken aikaa, niin mieluummin sitten ostaa, jos tästä tulee pidempi aikaisempi juttu.
Telkkareista keskustellaan tosi paljon joka puolella, että kamalaa, kun lapsilla on niitä omissa huoneissaan. Meillä on isoilla pojilla molemmilla telkkarit omissa huoneissaan. Mitään ongelmaa ei ole koskaan ollut!! Kysyvät lähes joka kerta, että saavatko he pelata. Jos niistä jotain ongelmia tulis, niin toki sitten mietittäis asiaa uudelleen, mutta niin kauan kun näin hienosti sujuu, niin saavat ne siellä kyllä pitää. Toiseksi vanhin taitaa avata telkkariaan pari kertaa viikossa, joten ei kovinkaan paljoo. Ja kyllähän se joskus helpottaa, kun useampi lapsi haluaa katsella yhtä aikaa jotain omaa leffaansa. Meillä kun tuota telkkaria ylipäätään katsotaan tosi vähän ja jos sattuu tulemaan jotain mitä itse tykkää katsella, niin tuo helpottaa sitä asiaa tosi paljon.
Oikein mukavaa keskiviikkoa kaikille!! <3

4 kommenttia:

 1. Meidän pojan huoneessa on myös vihreää, joka on hänenkin lempivärinsä.
  Selkeä teinin huone.
  Mukavaa ja aurinkoista viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vihreä on kaunis väri, itse olen oppinut siitä pitämään vasta nyt vähän myöhemmin! :) Mutta mukavaa, kun löytää jokainen oman lempivärinsä.
   Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua teille!! <3

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Heh, niinpä!! :) Kyllä täällä vihreänvärin ystäviä on enempikin. Hiukan eri sävyissä vaan.

   Poista