keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Kesäillan fiilistelyä

Vihdoin aurinkoisia kesäkuvia!! <3 Vaikka mua ei kyllä ole haitannut ollenkaan nuo sateet, koska tykkään kuunnella tosi paljon sateen ropinaa, se on jotenkin kovin rauhoittavaa.
Tänään kuitenkin käytiin ekaa kertaa järvessä uimassa ilman saunaa. Tai minä en käynyt, mutta mieheni ja kolme lasta. Toiseksi vanhimmalla oli kaverikin mukana. Kuulemma kylmää oli vesi, mutta hyvin siellä tarkenivat olla jokusen aikaa.
Mä niin tykkään tuosta pienestä, kauniista rannasta, jossa me aina käydään uimassa. Ihmisiä oli tänäänkin jonkun verran liikkeellä, mutta ei mitenkään paljoa. Hyvin mahduttiin sinne sekaan. Tykkään niin kovasti ottaa noita luontoaiheisia kuvia, joten tässä pläjäys niitä. ;)

Oikein ihanan aurinkoisia päiviä jokaiselle!! <3

6 kommenttia:

 1. Sateen ropina on todellakin rauhoittavaa ja siihen on hyvä nukahtaa. <3

  VastaaPoista
 2. Kyllä Suomen suvi on kaunis.
  Aurinkoa (ja välillä sitä sateen ropinaa) päiviin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on!! <3 Niin kaunista on kyllä joka puolella, kun vaan silmänsä availee. :)
   Kiitos, samoin sinne!! <3

   Poista
 3. Onpas kauniita kuvia:) aurinkoa tarvitaankin<3 tänään satanut koko päivän ja kastuttiin ulkona. Tultiin katsoon sit sisälle lastenleffoja:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! :) Kyllä sitä aurinkoa ja valoa tarvitaan, että jaksaa sitten syksyn pimeillä keleillä. On ihanaa kyllä nauttia kynttilänvaloista ja hämärästä syksyllä, mutta ensin täytyy olla ladattuna sitä valoa. :)
   Hyvä valinta nuo lastenleffat!! :) Niihin mekin päädytään, jos ihan mahdottomaksi tuo keli menee. Myös askartelua ollaan harrastettu sadepäivinä.

   Poista