maanantai 16. maaliskuuta 2015

Gluteeniton mannapuuro


Löysin PÖRDEN KEITTIÖSSÄ blogista gluteenittoman mannapuuron ohjeen ja nyt oon sitten monta kertaa sitä tehnyt. Tosi hyvää!! <3 Mä en ole mikään puurojen suurin ystävä, mutta nyt pikkuhiljaa ajattelin, että rupean opettelemaan, eikä tää niin vaikeeta ole ollutkaan. :) Mustikkakiisselin kanssa tuota söin. Tässä vielä ohje:


GLUTEENITON MANNAPUURO

5 dl maitoa tai vettä
1 dl täysjyväriisijauhoa (kuva tuolla alhaalla)
0,5 tl suolaa

Vatkaa kiehuvaan nesteeseen jauhot. Keitä 3 min, hauduta 20 min ja mausta suolalla.
Tarjoa esim. mehukeiton tai kanelin ja sokerin kanssa.

Sitten vaan herkuttelemaan!! :)


4 kommenttia:

  1. Mä puolestani Rakastan puuroja ja melkein elän niillä. <3 Mannapuuro (äitin tekemä) on parasta mitä tiedän ja tietysti reilusti sokeria ja kanelia päälle. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon oppinut tykkäämään kovasti puuroista!! Kuntoutuksessa söin joka aamu puuroa kiisselin kanssa ja tykkäsin ihan tosi paljon. Joten pitihän se kotonakin opetella puuron syöntiä. Herkullista!! :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos!! :) Tykkäsin tosi paljon!! Sitä voi vielä aikuisenakin oppia uusia juttuja. ;)

      Poista