maanantai 22. helmikuuta 2016

Lisää kissoja

Vähän on lisää kissoja tullut tehtyä. :) Näistä 5 kpl lähti yhteen perheeseen, jonne kerättiin avustusta ja ajattelin, että siellä varmasti olisi tarpeen pienet kissat ja ehkä ilahduttaisivat lapsia. Itselle tulee hyvä mieli, kun saa auttaa toisia. Ja kun tietää, että meidän lasten vanhat vaatteet ym. menevät todella tarpeeseen ja otetaan kiitollisena vastaan, niin tulee itsellekin hyvä mieli.
Meidän neiti katseli omia lelujaan läpi ja teki samanikäiselle tytölle oman pussin, jonne laittoi pieniä poneja, kynän, kumin, tarroja ja petshopin. Sain siitä kiitoksen kuinka mielissään oli saaja ollut. <3 Neidille tämän asian kun kerroin, niin tuli hänellekin todella hyvä mieli!!
On ihanaa, kun pystyy lapsillekin opettaa sen, kuinka hyvä mieli tulee toisten auttamisesta. Nuorin ei vielä halunnut luopua leluistaan ja hänelle sanoinkin, että väkisin ei kannata. Sen aika tulee sitten myöhemmin, kun on valmis jakamaan omista leluistaan. Yhdessä hänen kanssaan etsittiin palapelejä ja lautapelejä mitä voitiin laittaa eteenpäin. Sanoin, että tämäkin on jo iso juttu, kun nämä annetaan heille. Hänellekin tuli sitten hyvä mieli. Vanhoja vaatteitaan valkkasi mitä muutamia sinne laitettiin ja toppahaalaritkin lähti. Tuli omiinkin kaappeihin taas vähän tilaa. ;)
Pieni asia itselle, suuri lahja saajalle!! <3

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!! <3

6 kommenttia:

 1. Lapsille onkin tärkeää saada tuntea itsensä tarpeellisiksi. Mikäpä olisi tarpeellisempaa kuin toisen auttaminen.
  Ihanaa viiķkoa ♡♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä niin totta!! Tuntuu tulevan lapsillekin tosi hyvä mieli, kun saa muita auttaa.
   Ihanaa loppuviikkoa myös sinulle!! <3

   Poista
 2. Söpiksiä kissoja. Mukavaa tiistaita!

  VastaaPoista
 3. Mekin ollaan hope yhdistykselle lahjoitettu ja Tuukka auttanut ja luopunut omistaan! Varmasti saajilla hyvä mieli! On nuo kisut niin ihania<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä tosi hienoa, kun saa muita auttaa. Ja hyvään tarkoitukseenhan tuolta Hopelta myös tavarat menee. Tulee itsellekin tosi hyvä mieli, kun saa muita auttaa ja kun saa kaappeihin tilaa. Miksihän sitä aina jemmaa sellaisia kamoja, millä ei edes mitään tee, niin itselleen?
   Kiitos!! <3

   Poista