torstai 25. helmikuuta 2016

Pääsiäismunia askarrellen vesi-ilmapallon päälle
Pitihän näitäkin kokeilla. :) Meillä lähestyy lastenleiri ja ajankohta on vähän ennen Pääsiäistä, joten pitäähän sitä jotain Pääsiäiseen liittyvää askarrella. Nämä munat kun pystyy tehdä pientenkin kanssa, meidän leiriläiset ovat ala-astelaisia. Suttusta puuhaa kyllä, mutta älyttömän kivaa. :D Mulla olis ollut luonnollisestikin kaksi apulaista, mutta nyt mä toteutin nämä mallit ihan itsekseni. ;)
Tähän ei siis tarvita muuta, kun vesi-ilmapalloja, toki jos haluaa suuria munia, niin voihan sitä käyttää isojakin ilmapalloja. Mutta mä tein vesi-ilmapalloista. Liimaa, jonne sekoitetaan vähän vettä, niin on helpompaa käsitellä ja seos tarttuu lankaankin kiinni (Mun seoksessa oli liimaa enempi, kun vettä. En mittaillu mitään, vaan ihan tein sellaisen juoksevan seoksen). Mulla kun noita villalankojen jämiä on kertynyt, niin ajattelin, että käytetään niitä pois. Ja sattui olemaan vielä tuollaisia kivoja värikkäitä, väriä vaihtavia lankakeriä jäljellä, niin itse kokeilin niistä. Leirille sitten otan mukaan kaikkia erivärisiä.
Mä upotin vesi-liimaseokseen lankaa, mutta neiti tuli mulle sanomaan, että äiti miksi teet noin vaikeesti ja sottaat. Sen saisi paljon helpommin sudilla. Näin varmasti oliskin, mutta mä upotin langat seokseen ja kieputtelin vaan ilmapallojen päälle. Annoin kuivua kaksi päivää, että oli varmasti kuivat, etteivät mene kasaan. Meidän nuorin oli kyllä yhtä käynyt jo räpläämässä ja se ei ihan täydellisesti kyllä onnistunutkaan. ;D No, ei se mitään!! Idean tästä nyt näkee kaikki ja sehän se oli nyt pääasia. Näitä siis meillä askarrellaan sitten oikein urakalla leirillä. :) Eikä vaadi kovastikaan tarvikeaineita, sekin on ihan kiva juttu.

Mukavaa torstaita kaikille!! <3

4 kommenttia: