torstai 11. helmikuuta 2016

Yölamppu


Pakko oli heti tulla teille tämä upea idea jakamaan!! :D Facebookissa (missäs muuallakaan, no ehkä Pinterestissäkin ihania ideoita.... ;)) oli yhdessä ryhmässä niin hyvä idea, että pitihän se heti toteuttaa, varsinkin kun kaikki tarvikkeet löytyi kassia lukuunottamatta kotoa.

Meillä on neiti haaveillut jo pitkään yölampusta huoneeseensa, muutamia kokeiltukin, mutta ne ei oikein toiminut. Nyt kokeillaan tätä!! :) Tämä oli neidille niin hieno yllätys rankan sairaalareissun päälle. Frozen on meillä ollut jo pidemmän aikaa niin huippu juttu, että eipä tähän mitään muutakaan voinut kokeilla. ;)

Kassiksihan siis voi valita ihan oman mielen mukaisen aiheen. Sisällä on led-valot lasipurkissa. Ei siis mitään suuren suuria juttuja tämä vaadi. Valaisi tosi kauniisti juuri sen verran, kun illalla tarvitseekin. Hän, joka tämän idean oli kehittänyt antoi luvan mulle laittaa tämän hienon idean eteenpäin. Tämä kuva on siis ihan mun oma. :)

Valoisaa torstai-iltaa kurjasta kelistä huolimatta!! <3

8 kommenttia:

 1. Aivan mahtava idea ja voisin kuvitella, että Frozen-lamppu olisi aika monessa tyttöperheessä suosikkina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli niin ihana idea!! :) Ihan varmasti on suosittu monessa muussakin perheessä. Pitihän se toteuttaa ja eilen nukkumaan mennessä tyttö niin ihaili lamppuaan. <3

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! :) Kyllä on ihanaa, kun joskus tekee tämmöisiä tosi kivoja löytöjä. Kun jollain on idea, niin helppohan se on itse se toteuttaa. :D

   Poista
 3. Voi kuinka helppo, halpa ja kaunis idea. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli!! <3 Olen niin iloinen, kun tämän idean bongasin. Neiti niin ilahtui kovasti, kun tämän sai itselleen.

   Poista
 4. Voi tytölle varmasti mieluinen. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä oli meidän neiti niin onnellinen!! <3
   Tervetuloa blogiini!! <3 Kyllä mä mielelläni tulen vastavierailulle sinun blogiisi. Kiva, kun jätit kommentin.

   Poista