perjantai 19. huhtikuuta 2013

Kynttilöitä

 Mä onnistuin!!!!!!!!! :D Yhdessä silkkipaperileima kuvassa reunasta vähän repsottaa, mutta ei mitenkään pahasti!! Oli niiiin kivaa näitä kyllä tehdä!! Kiitos Mimmi paljon vinkistä ja neuvoista!!! Näitä tulee kyllä tehtyä ihan varmasti vielä lisää. Tiedätte ystävät, mitä saatte sitten ens jouluna lahjaksi!! ;D Rippilapselle kynttilään ajattelin laittaa kiinni pienen ristin. Kun muuten on vähän sellaisen näköinen, niinkun jotain puuttuisi. Tosi kivaa kyllä ja helppoa, suosittelen kokeilemaan!! :)
Aurinkoista viikonloppua ihan jokaiselle!! <3

12 kommenttia:

 1. No nii!!! Mitä mä sanoin :) Helppoja tehdä, melkeen liukuhihnatyöskentelyä.. Hyvä sinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä!!! ;) Oli kyllä niin kivoja tehdä!!! Kiitos tosi paljon vinkistä!! Näitä kyllä tulee tehtyä ihan varmasti kaikenlaisia. Nyt täytyy ruveta sitten seuraavaksi metsästään jotain kivoja leimasimia!! ;)

   Poista
 2. Ihania kynttilöitä :) Tuli mieleen tuosta rippilapsen kynttilän risti-ideasta, että pitääkin huomenillalla polttaa hautajaistoimistosta saatu muistokynttilä, kun menen vanhempien luo hautajaisten jälkeen "muistelemaan mummua" <3 Odotan oikein huomista, kun näen kappelissa kukkien loiston ja kuulen huolella valitun musiikin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! :)
   Kyllä se kynttilä kuuluu moneen juhlaan ja tilanteeseen. Kynttilä tuo oman tunnelmansa aina joka paikkaan. Joskus kesä iltanakin oon polttanut terassilla kynttilää.
   Kovasti voimia huomiselle päivälle!! <3

   Poista
 3. Oih, todella ihania! <3 Tahtoo kans näiden teko-ohjeen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! <3
   Mä linkkaan sulle Mimmin blogin linkin, jossa ohjeet näihin! :) Kyllä oli niin kivaa näitä tehdä!!

   http://mimminmietteet.blogspot.fi/2012/12/kynttilanteko-ohje.html

   Poista
  2. Kiitos! Käyn tutustumassa. :)

   Poista
 4. Tosi kauniita :) Pitääpä kanssa tuo ohje vilkaista. Minkähänlainen leimasin noihin käy? Kun mulla on sellaisia millä oon joskus lautasliinoja koristellut ristiäisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! :)
   Ihan sellaisia tavallisia leimasimia.... En mä usko, että sillä on ihan kauheesti väliä. Kunhan saa mustetta painettua silkkipaperille. Mulla on sellaisia kumileimasimia. Voin joskus näyttää sulle! :)

   Poista
 5. Tarkistin vanhat leimasimeni niin on mm. enkeli sekä jouluisia kuvia. Joutavat lainaan jos tarvit.
  Joululahjoiksi voisin kyllä itekin noita tehdä. Lapsetkin vois ite tehdä kummeille ja opettajille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tiedosta!! :) Kyllä mä mielelläni niitä lainaan!! :) Vois vaikka porukalla joku kerta näitä tehdä. Niin sais tehtyä erilaisia, kun olis erilaisia leimasimia. Hyvä idea on kyllä opettajille ja kummeille!! :)

   Poista