sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Synttäripäivää

Eilen sain viettää tosi kivan synttäripäivän!! :) Päästiin myös juhlistamaan samana päivänä syntynyttä ystäväämme, joka on meidän nuorimman kummisetä. Hän täytti pyöreitä, niin kävimme siellä kakkua maistelemassa. Nuo kukkaset sain kahdelta ihanalta ystävältäni, samoin kauniin kortin ja After Eight paketin. Heille kerroinkin, että pienenä mun vaari aina toi ruusun, kun oli synttäripäivä. Eilen huomasin miettiväni sitä asiaa, että en muista koska viimeksi olisin saanut ruusuja synttäripäivänä. Oli aivan ihana tämäkin yllätys!! <3 Sain myös tosi monta puhelinsoittoa, jossa monet onnittelivat!! <3 Oli niin ihanaa, kun ihmiset muistavat!! Ja kun sen muistamisen ei tartte olla mitään suurta ja mahtavaa! Vaan ihana, kun joku soittaa ja onnittelee, ovat muistaneet juhlapäiväni. Samoin ihania tekstiviestejä sain!! :) Lämmin kiitos ihan jokaiselle, joka minua eilen muisti!! <3

Tänään aamusta heti veinkin mieheni ja toiseksi vanhimman seurakuntatalon pihaan, josta suuntasivat kohti partioparaatia! :) Tänä vuonna paraati oli Hämeenlinnassa. Oli ollut kuulemma tosi kiva päivä heillä. Enkä epäile yhtään, pääsivät käymään myös Hämeenlinnassa ja mikä meidän toiseksi vanhimman mielestä on aina niin hienoa, kun pääsivät Buffaan syömään! :D

Me täällä kotosalla seurattiin vanhimman ja nuorimman kanssa Suomi-Ruotsi jääkiekko-ottelua, mitä ei nyt kovasti peliksi voi kutsua... Mutta tulipahan katseltua. Meillä odotetaan jo kovasti alkavia kisoja! :D Minä, vanhin lapsista ja nuorin niitä meinataan katsella. ;) En usko, että saamme muusta perheestä kovastikaan seuraa, eikä se mitään. Mä tykkään itse katsella niitä ja vanhin myös. Nuorimmainen on katsellut todella ahkerasti vanhoja MM-kisoja, kun siellä näkyy Granlundin ilmaveivi! Se on ihan kaikista paras. Samoin talletettiin boksille viime vuoden kisoja, joissa on leijonaklassikoita. Niistä mä osaan jo kohta selostukset ulkoa. ;D Niitä on meinaan katsottu!! Kun nuorimmalle antaa luvan katsoa telkkaa, niin hän valkkaa aina joko lätkän mm dvd:n tai sitten noita leijonaklassikoita. Aamuisin meillä on tapana aloittaa päivä sillain, että nuorimmainen saa hetken aikaa katsella telkkaria ja syödä telkkarin ääressä aamupala. Tämä on vain ja ainoastaan ollut nuorimmaisen juttu, kaikki muut ovat syöneet kiltisti pöydän ääressä aamupalan. ;) Tämä etu siis silloin, kun aamusta ei heti tartte lähteä liikkeelle. Ja kyllä nuorimmainen osaa ottaa kaiken nautinnon irti näistä aamuista. :D Hän kun ei ole kovinkaan innokas koskaan lähtemään yhtään mihinkään... Nauttii kotona olosta!!

Neiti pääsi juhlistamaan ystäväänsä, joka viime viikonloppuna juhli omia synttäreitään, mutta meidän neiti oli kipeenä, eikä päässyt. Nyt saivat sitten ihan kahdestaan leikkiä ja herkutella. Oli ollut kuulemma toooosi kivaa!! :D Enkä epäile yhtään sitä asiaa!! Kiva, kun nyt oli sen verran terveenä, että pääsi.

Oikein mukavaa alkavaa viikkoa ihan jokaiselle!! <3

10 kommenttia:

  1. Onnea täältäkin näin jälkikäteen <3 Ja mukavaa vapun odotusta :)

    VastaaPoista
  2. Myöhästyneet synttärionnittelut!:-)
    Ruusuja on ihana saada - ne tuoksuvat hyvälle ja ovat tosi kauniita.:-) Muistaminen merkkipäivänä ja muutenkin, vierailut ja puhelinsoitot saavat iloiseksi.:-)

    Mä olen ollut yli 20 vuotta sitten partioparaatissa Lahdessa tai Heinolassa. Se oli iso tapahtuma, jossa oli paljon partiolaisia.:-)

    Mukavaa alkavaa viikkoa!:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!! :)
      Oon samaa mieltä, että ruusuja on ihana saada ja tuoksu on tosi ihana!! Kyllä nuo pienet hetket saavat mielen tosi iloiseksi. :)
      Mukavaa alkanutta viikkoa myös sinulle!! :)

      Poista
  3. Teillä on ollut taas touhukas viikonloppu, mutta varsin mukavan kuulostanen sellanen. :)

    Minä olen kanssa kova seuraamaan lätkän MM-kisoja! Ikinä en unohda sitä vuoden 1995 voittoa, tunnelmaa ja huumaa joka silloin oli. :)

    Yksi kevään kohokohta on lätkän MM-kisat!

    Ihanaa uutta viikkoa teille myös ja paljon auringon paistetta. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä täällä oli ihan tosi mukava viikonloppu!! :) Ihanaa oli, kun sai vaan istua ja katsella telkkaria hetken aikaa.
      Mä tykkään myös katella noita lätkän MM-kisoja. Ne kuuluu samaan kategoriaan, kun tuo Itsenäisyyspäivän juhlat. ;) Näitä mä telkkarista katselen. Harvemmin sieltä mitään muuta tulee mun seurattua! Tai katseltua sellaista, mistä mä ihan itse tykkään. :D Jotkut lastenohjelmat on kyllä ihan hauskoja, joita mielellään kyllä katsoo. Ehdottomasti lätkän kisat kuuluu kevääseen!! :)
      Ihanaa alkanutta viikkoa myös sinulle!! <3

      Poista
  4. Ihanat ruusut ja ihanalta kuulostanut viikonloppu. Kyllä siinä mieli piristyy kun ystävät muistavat.
    Minulla on ollut vauhdikas viikonloppu, mutta nyt on pari päivää lomaa ja siivousta kotona, ja ehkä kutimetkin ehtivät jossain välissä käsiin. Tosin luen juuri Mari Jungstedtin uusinta dekkaria, haluaisin saada sen pian luettua.
    Mukavaa viikkoa sinulle ja perheellesi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä nuo ruusut on niin ihania!! :) Totta on, että mieli kyllä piristyy tosi paljon, kun ystävät ja sukulaiset muistaa.
      Nuo jotkut kirjat ovat kyllä sellaisia, jotka tempaavat niin mukaansa, että ei oikein malttas millään lopettaa. ;) Joskus illalla, kun aloittaa jotain kirjaa lukemaan, niin ei kyllä malttaisi lopettaa ennenkun on päässyt loppuun saakka siinä. Se vaan on sellainen ihanan rentouttava juttu myös. Niinkun tuo kutominenkin... ;) Molemmat tosi kivoja juttuja!! Mä tuossa kudoin niin ahkeraan, että käsi hiukan kipeytyi ja nyt täytyy huilata hetken aikaa. Lähettämäsi langat kyllä houkuttaa tosi paljon. Ehkä tässä nyt täytyy ihan rauhassa ottaa, että ei kestä käden tervehtyminen liian kauaa.
      Oikein mukavaa alkanutta viikkoa myös sinulle!! :)

      Poista
  5. Ihanaista synttäripäivää -näin jälkikäteen! Ja aurinkoista Vappua! Toivottavasti munkit onnistuvat!! Täällä yritettiin koota kesäkeittiötä -mutta ohjeet on mielenkiintoiset! Katsotaan päästäänkö grillaamaan laisinkaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!! <3
      Huomenna olisi tarkoitus noita munkkeja tehdä. Katotaan mitä niistä syntyy! ;) AInakin sun kuvissa ne näytti tosi herkullisilta!! Tänään mun jo piti ne tehdä, mutta tuo viime yö kun meni noin risaiseksi, niin eipä tänään jaksanut tarttua paistohommiin.
      Toivottavasti saatte kesäkeittiön kasaan!! :) Grillaaminen on kyllä niin tosi ihanaa!! Me avattiin grillauskausi jo Pääsiäisenä, kun itse halusin niin kovasti jo grilliruokaa. Eikä nuo muut tuntuneet vastaankaan laittavan.
      Oikein aurinkoista ja iloista vappua teille myös!! :)

      Poista