maanantai 29. huhtikuuta 2013

Uusi viikko

Piti jo vähän kesäkuvaa tänne laittaa :)
Uusi viikko ja toivon mukaan myös terveystilannekin tästä paranee!!! :) Näin mä ainakin uskon!!
Viime yönä nuorimmainen hiukan säikäytti, kun lakkas hengittämästä... Ensiapu reissuhan siitä sitten tuli ja spiraa sai sitten nuorinkin pitkästä aikaa. Onneksi hänen kanssaan ei ole tarvinnut juurikaan enään käydä hengittelemässä. Myöskään astmalääkkeitä ei olla tarvittu juurikaan. :) Tosi hienoa!! Tämä päivä on mennyt vähän tässä oleillessa, kun yö meni niin risaiseksi. Eipä sitä itse saa nukuttua, kun koko aika miettii, että hengittääkö lapseni vai ei. Mutta onneksi kaksi ystävääni kävi meitä piristämässä tänään!! :) Siitä on hyvä aloittaa viikko.

Muutamat villasukat on tehtynä ja kolme tuollaista pipoa. Ovat akryylilangasta, niin eivät ole mitään kovin paksuja. Nyt on viikonloppua varten myytävät tehtynä!! :) Siitä oon tosi iloinen!! Suurin osa on jo hinnoiteltukin, joten eipä jäänyt tällä kertaa viimeiseen yöhön. Yhdet ranteenlämmittimet ajattelin vielä tehdä, JOS käteni antaa myöden. Hiukan on innokkaasti tullut kudottua, niin käsi ei oikein tykkää siitä. Mutta tänään on saanut huilata ja oon myös hieronut sitä, niin eiköhän se siitä. Enään kun ei osaa vaan istua aloillaan, vaan pitää koko aika joku käsityö olla. ;D

Huomenna illasta saamme kaksi ystäväperhettä meille kyläileen ja juhlimme porukalla vappua. Keskiviikkona olisi tarkoitus suunnistaa vapputorille. Sen sitten näkee, että kuinka me jaksamme. Mutta syömään ollaan menossa sekä vanhempieni luokse. Mukavaa siis joka tapauksessa tiedossa! :)

Aurinkoista alkanutta viikkoa!! <3

7 kommenttia:

 1. Huh, varmasti säikäytti hengityksen taukoaminen. :(
  Hyvä, että selvisitte ensiapureissulla.

  Ihania käsitöitä! :)

  Oikeanpuoleinen kuva on niin kesäinen! :)

  Hyvää vappua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se hiukan säikäytti... :( Mutta onneksi selvittiin vaan kuitenkin vähällä siitä!! Pienillä tietty nuo putket vielä niin ahtaat, että menee niin herkästi tukkoon ja sitten se hengittäminen on hankalaa.

   Kiitos paljon!! :)

   Tuo kuva on nuorimmaisesta jo useampi vuosi sitten. Mutta oli niin ihanan kesäinen, että laitoin sen tuohon.

   Oikein hyvää vappua myös sulle!! :)

   Poista
 2. Vappuna sitten rentoudutte parheen kesken ja huilitte.
  Ihan kauhia yö ollut teillä.

  Mukavaa vappua ja toivottavasti aurinkoisia ilmoja! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minttu!! <3

   Kyllä nuo vähän säikyttää välillä... Mutta kyllä me nautittaan tuosta yhdestä vapaa päivästä!! :) Toivon mukaan olisi aurinkoista. Vappuna on lähes aina ollut tosi kylmä. Mä en ainakaan muista, että ei olisi ollut sellainen jäinen tuuli. ;)

   Oikein mukavaa vappua myös teille!! <3

   Poista
 3. Tuollainen varmasti säikyttää :( mut onneksi selvisitte ensiapu-käynnillä :) Meillä on nyt flunssa ja yskä kiertänyt koko perheen - tietysti se tuli mullekin, kun pienessä mökissä olimme pari vuorokautta yhdessä...onneksi lääkekaapista löytyy särkylääke-yskänlääke-nuhalääke-cocktail :)

  Mukavaa viikon jatkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tuo oli taas kokemuksena sellainen, että ei olisi välttämättä tarvinnut kokeakaan.. Mutta onneksi siitä selvittiin!! :)
   Tuo flunssa-räkätauti on ollut tosi sitkeessä nyt keväällä. Meillä on vanhin ollut tosi pitkään jo sellainen tosi räkänen. Toki pohjalla voi olla myös siitepölyt. Mutta lähes koko porukan on räkätauti kyllä kiertänyt. Itse en ole onneksi siihenkään tautiin sairastunut! :) Koko muu porukka on kyllä ollut...
   Oikein ihanaa viikonloppua sinulle!! <3

   Poista
 4. Hyi kamala! Varmaan tuo pelästyttää ihan henkihieveriin asti! Jaksuja ja voimia!

  VastaaPoista