perjantai 26. huhtikuuta 2013

Tunteiden viikko takana

Hiukan on tällä viikolla tunteet menneet laidasta laitaan (myös tuo ainainen sairastaminen on tällä viikolla tuntunut jostain syystä tosi kurjalta, onneksi kuitenkin jo parempaan suuntaan kaikilla menossa)... Maanantaina reumapolin lääkäri hiukan epäili, että onko neidin lonkat ihan ok ja nilkka. Pisti omaa mieltä hiukan alavireiseksi, kun ei oikein tiennyt, että miten suhtautua asiaan. Näitä takapakkeja kun välillä on tullut niin kovasti... Saatiin lähete eiliselle tarkempaan ultraan sairaalalle taas ja siellä lääkäri totesi kaiken olevan kunnossa!!! <3 Voi sitä helpotuksen huokausta!! Oikeassa lonkassa on turvotusta, mutta sanoi, että juuri ja juuri saattaa mennä vielä normaalin rajoihin. Mutta pääasia on se, että lonkassa ei ole mitään akuuttia tulehdusta!! Se olisi tarkoittanut niin paljon kaikkea ikävää, että niitä en halua edes miettiä. Kesäkuussa on kuitenkin jo seuraava aika, mikä on ihan hyvä juttu. Kun vaivaa on ollut niskoissa ja nilkassa. Hyvä, kun tutkivat tarkkaan. Fysioterapia käyntejä jatketaan, mikä on itselleni tosi iso helpotus, koska mun ei tartte olla se, joka miettii, että onko kaikki hyvin. Myös labroja otettiin iso kasa, joista tulee vastauksia parin viikon päästä. Niitä tässä sitten odotellaan! Tramppaa ei vielä kasata pihaan, koska siellä hyppiminen on nyt hetken aikaa kiellettyjen listalla, mutta onneksi vaan trampalla hyppiminen! Ei viitsi toisen kiusaksi sitä kasata tuohon pihaan, vaan annetaan vähän ajan vielä kulua ja sitten se kasataan. Onneksi on vielä paljonkin kesäpäiviä meillä edessä! :) Hyvällä mielellä siis saadaan aloittaa viikonlopun vietto!! :)

Eilen sain postilaatikkoni toisenkin aivan ihanan synttäriyllätyksen!!!! <3 Lämmin ja suuri kiitos Minttu!! Oli kyllä niin ihana yllätys!! Aivan ihana, vaaleanpunainen, keittiöpyyhe, tosi kauniit korvikset (jotka ei kyllä näy kuvassa kunnolla...), ihania tarroja ja ihana kortti!! <3 Noissa korviksissa on myös vaaleanpunaisia helmiä!! Ilmeisesti on huomattu, että tykkään vaaleanpunaisesta... ;D Kiitos Minttu tosi paljon tästä ihanasta ylläristä!! <3

Täytyy vielä loppuun laittaa, kun neidillä oli koulussa kykykilpailun karsinnat tiistaina ja joka luokalta pääsi kolme oppilasta/ryhmää koko koulun finaaliin. Neiti pääsi heidän luokaltaan finaaliin ja oon kyllä tosi iloinen hänen puolestaan!!! Kaiken tämän jälkeen tuollainen juttu on oikeesti tosi hienoo!!! Kanteleella soitti yhden laulun, jonka osaa jo tosi hienosti!! :)

Oikein ihanaa viikonloppua ihan jokaiselle!! <3

5 kommenttia:

 1. On se hyvä että pidetään huolta ja tutkitaan kunnolla. Jaksuja sinne ja iloista viikonloppua! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon samaa mieltä, että ihanaa, kun kunnolla tutkitaan, niin eipähän jää mitään epäselvää mistään! :) Sekin helpottaa omaa oloa tosi paljon. Kun kyllähän sitä äitinä murehtii kaikenlaista... ;)
   Kiitos!! <3 Oikein ihanaa viikonloppua myös teille!! <3

   Poista
 2. Ole hyvä! :)
  Sopi hyvin sun synttärilahja teemaan mitä aiemmin luin tuolta...leivontakirjaa, munakelloa ja nyt keittiöpyyhe. Pääset leipomaan uusin ehostein. :)

  Ihanaa ja mukavaa kun neidin jalat on kunnossa. Pääsee nauttimaan kesästä ja kesänleikeistä, jos ei enään mitään takapakkia tulisi.

  Ihanaa viikonloppua teidän perheelle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!!!!! <3
   Kyllä nyt kelpaa olla keittiöhommissa!!! :) Ihana oli kyllä ylläri!!! <3
   Samaa mieltä oon, että on niin ihanaa, kun neiti saa nauttia nyt olostaan ja saa olla niinkun muutkin lapset. Se on niin tärkee juttu!! Hetki kerrallaan eteenpäin ja ihanaa, kun kesää kohti mennään, niin pöpötkin häviää! :)

   Ihanaa viikonloppua myös teille!! <3

   Poista
 3. Mä olen helpottunut teidän tytön puolesta. Reuma on viheliäinen seuralainen.

  VastaaPoista