sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Äitienpäivä


Tänään on saatu viettää ihanaa äitienpäivää!! <3 Aamupäivästä saatiin minun äitini tänne kyläilemään ja isäni tuli myöhemmin. Myös veljeni perheineen kävi kyläilemässä. Saatiin viettää ihania hetkiä koko porukan voimin.
Kyllä äitienpäivä aina herättää omanlaisia tunteita ja ajatuksia. Mieleen palaa aina se, kun ensimmäisen kerran minusta tuli äiti. Se tunteiden sekamelska minkä se aiheutti. Siitä lähtee ajatus juoksemaan seuraavien lasten syntymiin ja mitä kaikkea on ehtinyt tapahtua 16:sta vuoden aikana. On ollut tunteita ihan laidasta laitaan, iloa, surua, huolta, murhetta. Mutta päällimmäisenä on kiitollisuus tästä kaikesta koetusta!! <3 Kiitollinen siitä, että olen saanut neljä noin ihanaa lasta, joiden äitinä saan olla. Ollaan päästy perheenä näkemään ja kokemaan kaikenlaista kivaa.
Kyllä se mitä omien lasten kanssa touhuilee, niin saa myös arvostamaan omaa äitiä ja iskää myös. Kuinka he ovat saaneet kasvatettua meistä kaikista aikuisia. On vaatinut aika paljon kärsivällisyyttä selvittää ja setviä kaikkia asioita. Vaatinut aikaa ja rakkautta.
Iloinen tästä vietetystä päivästä!! <3 Nyt saan neidin kanssa ihan kahdestaan katsella Gilmore girls boksista ensimmäistä levyä ja ensimmäistä jaksoa. Sarja on mun lemppari, ihan niinkun oon monta kertaa täälläkin sen maininnut. ;) Sanoin neidille, että jos ei jaksa katsoa vielä, niin sitten katsellaan jotain leffaa. Ekaa jaksoa nyt katseltu puolet ja tyttö tykkää kovasti!! Äidin ja tyttären yhteinen juttu. <3 Tätä ei jaksa kukaan pojista katsella eikä mieheni. Joten ihanaa, jos saadaan tästä sellainen äiti-tytär ohjelma. :) Ja vaikka ei neiti välittäiskään, niin mä tykkään ja se riittää tämän sarjan katsomiseen. :D
Oikein ihanaa äitienpäiväniltaa kaikille!! <3
Näin ihanaia yllätyksiä sain tänään aamusta kahdelta nuorimmalta!! <3 Neiti oli tehnyt savesta aivan ihanan lumpeenkukan ja lumpeenlehden sekä nuo kaksi ihanaa korttia, tietää neiti tarkasti mistä äiti tykkää (Candy crush saga :D). Nuorimmainen oli saanut eskarissa valita, että mitä tekee äitienpäivälahjaksi, niin oli halunnut tehdä taulun. Taulu on niin upea, että haaveilen sen kehystämisestä!! <3
(En osannut noita kuvia kääntää, kun mieheni lähetti ne kännykällään... Joten nyt valitettavasti väärinpäin olevat kuvat...)

4 kommenttia: