sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Puutyön valmistuminenTästä se kaikki alkoi. :) Nyt on puutytöt opetettu ja suoritettu. Jaettiin mieheni kanssa käsityöt niin, että hän opetti puutyöt ja mä rättikässän kutomisen. Saatiin lainaksi ystäviltä verstasta ja neiti sai isin kanssa yhteistä kiireetöntä aikaa.


Puukässä opelta saatiin siis ohjeet ja tarvikkeet ja eikun vaan työstämään hommaa. :) Kyllä tuntui tämäkin olevan neidille todella mieluista. Hän nauttii ihan kaikesta käsillä tekemisestä tosi paljon.


Äitienpäivän kunniaksi vähän maalailtiin heittopeliä. Neidillä oli ihan selkeät suunnitelmat väreistä ja kuvioista.


Me maalattiin ihan akryyliväreillä tämä taideteos. :) Mulla on tuolla jemmassa maaleja ja pensseleitä, niin näitä ei tarvinnut mitään hankkia.


Neidin ihan lempparileffoja on Frozen, joten selkeää oli, että myös heittopeliin piti maalata hahmoja siitä. Ja tosi hienoja tulikin!!


Vielä vähän viimeistelyä tähän hommaan ja rupee näyttämään hyvältä. Pikkuveli vähän maalaili kans omia juttujaan samalla. Meni yhdellä kerralla maalaushommat. :)


Näin hieno peli on nyt meillä odottamassa ulospääsyä!! <3 Numerotkin vielä neiti tuohon laittoi ja renkaat saa koulusta. Mieheni vielä suihkuttaa lakkaa tämän taideteoksen päälle, niin sitten on ihan täysin valmis. Jos vaikka vähän kosteuttakin kestäisi. :) Sen jälkeen vaan vie tyttö sen kouluun opelle arvioitavaksi ja tämäkin homma on suoritettuna.
Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!! :) Me pääsemme neidin kanssa nauttimaan kuntoutuksen viimeistä jaksoa, katotaan mitä siellä sanotaan.:)

6 kommenttia:

 1. Voi vitsi miten hieno peli. Maalatut hahmot on kyllä niin tunnistettavissa Frozenin Olafiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kerron neidille terkut!! :)
   Niin huolella tätä teki ja nautti ihan suunnattomasti. Nyt vielä odotellaan koulusta saatavaksi ne rinkulat, että päästään lomalla sitten testaamaan. Ei ole enään montaa päivää, kun koululaisilla alkaa loma. Toivottavasti heti ekalla viikolla päästään pelaileen! :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, täytyy neidille kertoa terkkuja!! :)
   Oli taas vähän uutta ja erilaista hommaa ja puuhaa. Kivaahan se on, kun pystyy uutta oppimaan.

   Poista
  2. Paljn parempihan tuollainen puinen on kuin kaupan muovihärpäkkeet. Kestää käyttöä paljon paremmin. :)

   Poista
  3. Oon niin samaa mieltä!! :) Kyllähän puusta tehty kestää paljon enempi. Meillä oli joku kesä sellainen muovinen, mutta se ei kestänyt edes yhtä kesää...

   Poista