lauantai 9. toukokuuta 2015

Vanhimman huonetta


Nyt vihdoin sain kuvattua vähän lisää meidän kotia. :) Vanhimman huone on aina helppo kuvattava, koska se on lähes aina tosi siisti. Vanhin ei tykkää ollenkaan, että huoneessa on sotkua ja epäjärjestystä. Sängyn petaaminen on ainoa, josta välillä keskustelllaan. Mutta siis tosi pieni juttu!!


Hän on ihan itse valinnut verhot, maton ja muut sisustukset huoneeseensa. Mitään ylimääräistä ei sinne huolinut. Kaiken mahdollisen laittoi pois, koska ei niitä tarvitse. Ei siis ole yhtään mitään ylimääräisiä täällä huoneessa ja ihan tosi hyvä juttu. :)


Itse hän laittoi huoneensa kuntoon heti samana iltana, kun muutettiin. Ei suostunut mennä nukkumaan ennenkun huone oli täysin kunnossa. Hiukan hän huonekalujen paikkoja siirteli vielä yöllä, mutta pääasia, että itse on tyytyväinen! :)


Poika on suuri lätkäfani ja tietää siitä tosi paljon. Jääkiekkolehtiä on huoneessa iso kasa, niistä hän ei luovu. Tietoa on kyllä siitä, jos joku pelaaja vaihtaa seuraa. Netistäkin näitä tietoja luetaan. MM-kisat ovat siis todella odotettu juttu meidän perheessä. :) Itse tykkään myös tosi paljon jääkiekkoa katsella, joten yhdessä me pelejä katsellaan. Nuorin on myös suuri lätkäfani. Pelejä on boksilla, koska ei todellakaan voi antaa hänen katsoa myöhäisiä pelejä. Tänään hän on onnellinen, kun saa suorana katsella matsia. :D

Oikein mukavaa lauantaita kaikille!! :) Pian täällä laitetaan kisastudio pystyyn!! :)

2 kommenttia:

 1. Hyvältä ja siistiltä näyttää huone.
  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi!! :) Vanhin oli oikein tyytyväinen, kun sai asunnon pienimmän huoneen. Kuulemma siinä kaikista vähiten siivottavaa. ;)
   Kiitos, samoin sinne aurinkoista viikonloppua!

   Poista