torstai 14. toukokuuta 2015

Neidin lasitaideteos


Neiti pääsi luokkansa kanssa retkelle puhaltamaan lasia. Neidin luokkakaverin isällä on lasinpuhaltamo ja pienissä ryhmissä opettaja heitä sinne vei. Paikka sijaitsee siis ihan lähellä koulua, mutta kuitenkin sen verran matkaa oli, että autoilla sinne piti mennä.
Luokka oli jaettu kolmeen pieneen ryhmään ja he sitten vuorottelivat. Neidin ryhmässä oli kahdeksan oppilasta. Kävivät samalla vähän kotiseutumuseossa tutustumassa. Muu luokka opiskeli sitten sijaisopttejan kanssa ihan normaaleja aineita.
Tämä oli ollut kokemuksena aivan mielettömän hieno!! :) Sen kyllä uskon!! Joku oli puhaltanut palloa niin paljon, että se oli räjähtänyt siellä. Vaati kuulemma aika paljon pyörittämistä ja puhaltamista, että pallosta tuli tuollainen kaunis pyöreä. Nyt se koristaa meidän tv-tasoa. Laitettiin se siihen, että ei vaan menisi rikki.
Yksi ystäväni facebookissa kommentoi, että tästä olisi ihana tehdä joulukuuseen koristeita!! Ja niin oliskin!! Kyllä näyttäis joulukuusi tosi upealta, jos se saisi koristeiksi upeita lasipalloja. Itsestäkin olis ollut aika hienoa päästä sitä testaamaan. :) Mutta ehkä sitten joskus vielä sellainenkin mahdollisuus löytyy.
Mukavaa helatorstaita kaikille!!

4 kommenttia:

 1. Ihana muisto (hienosti toteutettukin) mukavasta päivästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä oli niin kiva tämmöinen retkipäivä!! :) Neiti kun tykkää käsillä tekemisestä, niin nämä päivät ovat todella tervetulleita. Ja onhan se kiva, kun jää itselle muistokin vielä.

   Poista
 2. Taitoa se vaatii tuokin. Hyvän värinen. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin vaatii!! :) Jos olisin itse mennyt sinne mukaan, niin vanhemmatkin olisi saanut tehdä oman pallon. Mutta en päässyt kuskaamaan lapsia sinne. Katotaan josko vaikka joku kerta vielä pääsis.
   Niinpä!! ;) Kaunis tää on luonnossakin!! Neiti tykkää tuosta vihreestä myös.

   Poista