tiistai 3. tammikuuta 2012

Flunssan potemistaIte oon lähes koko syksyn saanut olla terveenä, muutama lievä tauti ja räkätauteja on ollut. Yhden lääkekuurin söin poskiontelontulehdukseen. Nyt on kyllä sitten oikein kunnon tauti... Kuumetta melkein 39 ja pientä yskää. Toivottavasti nyt ei jää sellainen pitkä räkätauti päälle, kun noin korkeelle kuumeen nosti. Nyt sitten mennyt päivät vaan maatessa sunnuntaista saakka... Kovasti jo mieli tekis kutoa!! :) Toivottavasti jo kohta olis sellainen olotila, että pystyy!! Yhdet villasukat on jo valmiina, toisista puuttuu puolikas sukka, säärystimet tein neidille ja tuon pipon. Pipolankaa täytyy käydä jossain vaiheessa ostamassa lisää, niin saa itsellekin sellaisen tehtyä. Neidin pipoon täytyy vielä laittaa fleecevuori.

Lapset ja mieheni ovat päässeet ulkoilemaan ja pulkkamäkeen!!! Lunta on niin paljon, että se on ollut mahdollista. Lapsia ei ole oikein sisään saanut, kun on niin kivaa olla ulkona. Hiukan haikeena katselen sisältä, kun lapset hymyssä suin laskee. Mutta onhan se lapsille ihanaa, kun saa nauttia lumesta ja ulkoilusta. Tosi mahtava juttu!! :) Mieheni meinaa ottaa vielä nyt illasta kaikki lapset ja lähtevät kuulemma pulkkamäkeen romurallia menemään. Itse meinaan katsella Gilmore Girlsiä ja makailla peiton alla. Eiköhän se tautikin jo kohta taltu!! :)

5 kommenttia:

 1. Paranemisia sinulle!! Toivotaan että pääset pian muiden mukaan pulkkamäkeen! Lumi tuo niin ihanasti valoa pimeään ja lapsillakin on kivaa ulkona -pitkästä aikaa :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon!! <3 Oma oloni rupee olemaan jo hiukan parempi. Pientä lämpöä vielä eilen illalla oli, mutta jaksoin jo suihkussa käydä ja istua lähes koko päivän. Kyllä tämä tästä rupee helpottamaan!! :)

  Toi on kyllä niin totta!! Lumi tuo valoa ja eipä sitä kauheen mielellään lähde vesisateeseen touhuileen... Toki lapset tykkää siitäkin, mutta lunta on lapset odottaneet niin pitkään, että nyt saadaan nauttia siitä!! :) Ihanaa!!

  Meillä lisää potilaita... Onneksi kuitenkin osa lapsista vielä voi mennä nauttimaan lumesta! Neiti makas eilisen ja lämpöili, illasta tuntui kuumalta, en edes mitannu... Toivottavasti menis nopsemmin ohi, kun itselläni!! :)

  Nauttikaahan te lumesta!! <3

  VastaaPoista
 3. PARANEMISIA! ♥
  Saisi tännekin vähän lunta tupruutella että pääsisivät lapset pulkkailemaan vielä... :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Hanna!!! <3

  Kyllä on pitkäkestoinen tauti, kun vieläkin lämpöilen... Tänään kuulemma täytyy mennä käymään lääkärissä, että ottavat tulehdusarvot. Ehkä hyvä niin! Mutta kyllä se tästä vielä talttuu!! :)

  Lumi on kyllä niin ihana juttu!! <3 Lapset nauttii, kun saa pihalla touhuta. Itellekin paljon mukavampi ulkoilla pienellä pakkasella, kun vesisateessa... Toivotaan, että tekin vielä saatte lumikelejä!! <3

  Mukavaa Loppiaista!! <3

  VastaaPoista
 5. Voi ei, eikö se jo parane? Voimia kovin toivotan sinne! Ei tuo ole enää mitään kivaa. Lumi on kyllä, mutta ei silloin, kun on -30 mittarissa. Mua ei ainakaan saa sillon ulos kirveelläkään, keuhkot ei oikeen tykkää.

  VastaaPoista