sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Talvi


Saa nähdä kuinka kauan tätä kestää, mutta onneksi nyt saadaan nauttia lumesta!! <3 En tiedä, että vaikuttiko tuo pakkanen vai mikä, mutta neiti puhalsi pef-mittariinsa sellaiset lukemat, että ei ole koskaan noin hyvin henki kulkenut! :) Ja kyllä nyt virtaa sitten riittääkin!! ;D Touhuttu on koko aika jotain. Askarreltu, piirrelty, luettu, leikitty, pulkkamäessä ollut ja hiihtämistäkin on jo parina päivänä neiti kokeillut. Hyvältä tuntuu!! Sukset mieheni kaivoi eilen esiin ja nyt jo kolmesti ehtinyt hiihtää. Tänään oli laskenut pulkkamäkeä suksilla... :/ Siitä ei äiti ollut kyllä yhtä innoissaan, kun tytär... Mutta ei kuulemma kertaakaan kaatunut! Kyllähän hän hiihtää osaa tosi hyvin, mutta ekaa kertaa tänä talvena suksilla, niin ei välttämättä ole se taito muistunut kauhean hyvin mieleen. Isot pojat olivat laskeneet pulkilla ja nuorimmainen yksin Stigalla. Tämäkin taito on nyt sitten hänellä opittuna! Toiseksi vanhin kyllä sanoi, että hän laski koko aika nuorimman rinnalla, ettei ihan yksistään häntä päästänyt.

Itselläni rupee pikkuhiljaa olemaan jo parempi olo!! <3 On kyllä ihanaa!! <3 Tänään ei ole edes lämpöä ollut ja kello on jo noin paljon. Oon jaksanu tänään ja eilen vähän kutoakin. Se piristää mieltä kyllä tosi paljon!! Yhdet villasukat taas täysin valmiina, pienet sukat aloitettuna ja yksi pipo. Voi sitten vuorotellen kutoa pipoa tai villasukkia. Aina vähän mielenkiinnon mukaan! ;)

Toiseksi vanhimmalla oli taas vaihteeksi tulehdus poskionteloissa... Varasin nyt huomiselle ajan oikein korva-, nenä- ja kurkkulääkärille, jos hän osais sanoa, että mitä seuraavaksi. Tää oli neljäs tai viides poskiontelontulehdus kahden kuukauden sisään... Sit viikon päästä on neidin aika samalle lääkärille. Katotaan mitä heille sanotaan! Ehkä olis vuosi voinut alkaa hiukan paremmissa tunnelmissa, mutta eipä sillekään mitään voi! Näillä mennään, mitä on!

Onhan meillä kuitenkin paljon sellaisia asioita, mistä saa olla iloinen ja kiitollinen!! <3 Onneksi!! <3 Yritämme niitä aina miettiä mahdollisimman paljon kuitenkin.

Oikein ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!! <3

3 kommenttia:

  1. Niin on!!! <3 Kyllä on paljon ihanampaa katsella tuota kaunista lumimaisemaa, kun kuunnella vesipisaroiden ääntä... Nyt nautitaan!!! <3

    VastaaPoista
  2. Nuo maisemat ovat kuin postikortista.

    VastaaPoista