keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Keittiön siivousta


Vihdoin sain aikaiseksi pestä koko keittiön. Osa kaapeistakin tuli samalla järjestettyä ja pestyä. Pieni kevätsiivous samalla. Kaapinovetkin oli hetken aikaa siistit, eihän ne kauaa ole puhtaana, mutta ainakin pienen hetken! :) Ja saa nauttia siitäkin ilosta! :D Yksi kaappi vielä odottaa järjestämistä ja ehkä pyyhkimistäkin. Voi kun tulis pian valoa enempi, niin jaksaisi paremmin. Mutta ei siihenkään enään kauaa mene!

Lumesta on edelleen nautittu. Hiihdetty ja mäkeä laskettu. On niin ihanaa!! Ja kun sitä niin kauan jouduttiin odottamaan, niin ei ole vielä edes ehtinyt kyllästyä. Luistelemaan pitäis kuulemma joku päivä tässä mennä. Lapset ovat toivoneet. Mietinkin, että innostuiskohan nuorimmainenkin laittamaan luistimet jalkaansa... Hän on niin kovin arka, että voi olla, ettei vielä uskalla. Mutta onneksi vielä myöhemminkin ehtii! :) Ei ole mikään kiire. Siskonsa luisteli kyllä jo tuon ikäisenä, mutta hän onkin niin innokas kaikkeen. Pyöräilläkin piti kans tosi pienenä. Nuorimmainen ei ole vielä yhtään pyörälläkään ajanut. Ehkä tulevana kesänä sitten. Isot pojat pyöräili kans pienestä jo, mutta apupyöriä ei vanhimmalta saanu kauheen aikaisin ottaa pois. Mutta hyvin on ehtiny ilman apupyöriäkin ajella! :D

Tänään olis tiedossa ihan kotona oleilua ja pientä raivaamista, mitä nyt aina saa tehdä... Mutta ei mitään kauheen ihmeellistä. Nekin päivät on välillä kivoja! Vaikka onhan tässä niitä kotipäiviäkin vietetty. Kovasti tekis mieli kaivaa ompelukone esille ja ommella sillä. Kunhan vaan keksis, että mitä... Nuorimmainen tarttis collegehousuja, niitä nyt ei olis edes vaikee ommella. Ja kun noita kankaitakin tuolta löytyis... Sopivaa kaavaa vaille vaan ovat. Kaavakin varmasti löytyis noista käsityö lehdistä, kunhan vaan selviäis etsimään. Nuorimmaiselta kun tahtoo kaikki kaupasta ostetut housut pudota jalasta, niin tarttis edes muutamat sellaiset housut, mitkä pysyis ylhäällä. Kurjaahan sitä on mitään tehdä, kun koko aika pitää housuja nostella ylös.

Mukavaa keskiviikkoa kaikille!! <3

5 kommenttia:

 1. Siistiltä näyttää..
  Ootpa ollut ahkera =D
  Kevättä täällääkin jo odotetaan..

  VastaaPoista
 2. Kiitos!! :)

  Joskus, kun inspiraatio iskee, niin pakko käyttää hyödyksi! ;D Talvessa on ihanaa tuo lumi, mutta pimeys ei oo läheskään yhtä kivaa... Lunta kun on, niin pystyy tehdä kaikkee kivaa! :) No onhan joka vuodenajassa oma hyvä puolensa.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Hanna!! <3

  Välillä tuntuu niin ihanalta, kun saa jotain aikaiseksi!! :) Ja sit sen voi tallettaa kuvaksi, niin voi myöhemmin ihailla, että tämmöinen se joskus oli. ;D

  VastaaPoista