maanantai 16. tammikuuta 2012

Lunta!!!Oli niin ihanaa eilen olla pulkkamäessä!! :) Muutama kuvakin otettiin kerrankin ulkona. Niin usein tulee otettua vaan sisällä kuvia, kun ei muka jaksaisi raahata kameraa mukana... Kyllä oli niin kaunista, kun aurinkokin paistoi! :) Neiti ei halunnut pulkkamäkeen, vaan mieluummin hiihti. Onneksi pulkkamäen vieressä menee latu, niin sai kaikki tehdä sitä mitä halusivat. Ihana iltapäivä!! <3

Illalla oli minun vuoroni olla seurakunnan pyhäkoulua pitämässä. Aiheena meillä oli aasi. Tosi hienosti meni ja lapset jasksoivat tosi hienosti kuunnella. Meiltä ei ollut mukana, kun kaksi nuorinta. Mieheni oli sen verran kipeenä, että ei vielä kannattanut lähteä, niin kaksi vanhinta halusi jäädä kotiin. Heillä oli ollut kiva ilta, kun saivat katsella isojen leffan. Niin harvoin on tuohon mahdollisuus. Kiva päivä kaikilla!! :)

Tänään illalla mä pääsen itse naisten käsityöiltaan. Ensimmäinen kerta nyt joulun jälkeen. Joka toinen viikko kokoonnutaan ja lähes joka kerralle on eri aihe. Opetellaan uutta ja kerrataan vanhaa. Tänään opetellaan isoäidin neliöitä virkkaamaan. Kerran aiemminkin on ollut jo niiden tekeminen, mutta kun en ole niitä tehnyt, niin oon kyllä ihan unohtanu koko jutun... Onneksi tänään saa uudestaan sen opetella. :) Joku kerta pääsen opettelemaan tumppujen kutomisen. Tumput oon kutonu tasan kerran elämässäni, muistaakseni neljännellä luokalla... Joten siitä on hiukan aikaa! ;) Enkä kyllä yhtään muista, että kuinka se peukalo tehdään.

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!! <3

3 kommenttia:

  1. Ihania talvikuvia, riemukkaita laskettelijoita. ♥

    VastaaPoista
  2. Kyllä talvi on ihanaa!! <3 Ja tänä talvena kun on niin vähän päässyt lumesta nauttimaan, niin sen kivempaa!! :)

    VastaaPoista
  3. Hienoja talvikuvia! Mäkin jouduin vähän kertaamaan, että miten se värttinän johtajalanka pitikään sitoa, mutta onnistuin sitten lopulta, ja nyt on kehrätty Hahtuvaista oikein urakalla. Sisällä vielä! Kuvittele! Mutta Hahtuvainen on sellaista tavaraa, että sitä ei voi rukilla oikein hyvin kehrätä, kun se katkeilee niin helposti. Värttinällä sen saa paremmin kehrättyä pitkiksi soiroiksi, ja ne sitten kerrataan rukilla jonkun toisen pitkän soiron kanssa. Tulee hyvää lankaa!

    VastaaPoista