tiistai 24. tammikuuta 2012

Puuhan täyttämä päivä

Neidin sänkykatoksen lamput

Nuorimmaisen autoleikit keittiön pöydällä! :D

Eilen käytiin kahden keskimmäisen kanssa lääkärissä. Toiseksi vanhimmalla oli kaikki hyvin, lääkekuuri oli siis tehnyt tehtävänsä. Nenäsumutetta jatketaan helmikuun loppuun saakka, jos ei ihan kaikki räkätaudit menis sinne poskionteloihin. Tää oli tosi hyvä uutinen! :) Neidin kanssa sitten ei niin hyviä uutisia saatukaan.... :/ Poskionteloissa edelleen krooninen tulehdus... Seuraavaksi kokeillaan oloa helpottaa poskionteloiden operaatiolla. Yritetään saada ilmastoitua ne poskiontelot, jotta siellä ei olis koko aikaa tulehdusta... Huoh... Oliskohan meillä sitten toiveita saada neiti kuntoon!? Toivottavasti!! <3 Kuulon tutkimuksia ei ilmeisesti tarvitse sen enempää tehdä, koska korvassa oli niin paksu kerros vaikkua, että se luultavasti aiheutti sen, ettei kuule. Toivottavasti tää homma oliskin näin yksinkertainen! :) Kouluterkka ottaa kuulokokeen jossain vaiheessa, se sitten näyttää, että tartteeko mitään sen enempää jatkotutkimuksia.

Tänään aamusta käytiin nuorimmaisen kanssa satutunnilla, hän ei olekaan koskaan siellä ollut. Ja oli kyllä kivaa! :) Saatiin kotiinkin yksi värityskuva, siinä oli lohikäärmeen kuva. Satutunnilla luettiin kolme kirjaa ja kaikki oli kyllä tosi kivoja. Nuorimmainen kuunteli tosi hienosti! Kun satutunti oli loppu, niin sanoin nuorimmalle, että käy sanomassa tädille heippa. Kävi sitten sanomassa, että "Kiitos, oli tosi kivaa olla täällä!" :). Menemme siis toisenkin kerran sinne! En ole vaan koskaan saanut aikaiseksi sinne lähteä, niin nyt oli tosi kiva, kun selvittiin. Neidin fysioterapia on aina samaan aikaan, mutta mieheni lupasi meidät kaikki kuljettaa, niin mekin päästään kuuntelemaan satuja. Satutunnin jälkeen päästiin vielä ulkoilemaan. Kauaa siellä ei tarjennut olla, kun tuli niin kylmä, mutta tunnissakin sai jo ihan mukavan punaiset posket! :)

Vanhimman vanhempainvartissakin ehdittiin tänään käydä. Siellä olikin kaikki hyvin! :) Pientä mietintää aiheuttaa yläasteelle siirtyminen syksyllä. Opettaja lohdutteli, että hyvin se sujuu! Vanhinta vähän kuitenkin se jännittää, tottakai. Se on niin iso muutos, ettei mikään ihme. Koulunkäynti sujuu tosi hyvin, mitään ongelmia sen suhteen ei ole. Kiva niin! :) Ja on kovin innostunut kaiken uuden oppimisesta. Haaveammattina on elokuvaohjaaja. Saa nähdä kuinka sen kanssa sitten käy! Joskus haaveet muuttuu, mutta joskus ne pienenä tulleet haaveet toteutuukin isona. Aika sen sitten näyttää! Kirjojen lukeminen on vanhimman mielestä tosi kivaa. Ja onhan niitä sitten luettukin. Mukava harrastushan se on!

Miehen vanhemmat kävivät tänään juhlistamassa miehen synttäreitä, veljeni tulee perheineen vielä käymään ja kaksi vanhinta on kuljetettu pienoismallikerhoon. Siinähän sitä puuhaa yhdelle päivälle! :) Mutta onneksi on ollut kaikki tosi kivoja juttuja! Saa itekin jotain muuta ajateltavaa, kun nuo tylsät jutut.

Mukavaa tiistai-iltaa kaikille!! <3

4 kommenttia:

 1. Mukavan puuhakasta. :)
  Nuo autojono-leikit näyttääkin niin tutuille. ;D Täälläkin usein.

  VastaaPoista
 2. Kyllä! :) Ei tuu aika pitkäksi! ;)

  Meillä nuorimmainen kans tekee joko noita autojonoja tai sitten junarataa. Nyt on kyllä ruvennu dinojakin kaivamaan. Mutta harvemmin muita, paitsi siskon ohjeistuksessa. :D

  VastaaPoista
 3. Teillä autot laitetaan kanssa kivasti jonoon.. Meillä aatu laittaa aina pikku autot kauniisti jonoon. Hauskan näköoistä..Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Very nice pictures. Lamps are nice, so are the cars.

  VastaaPoista