perjantai 20. tammikuuta 2012

Maalauspäivä


Nuorimmaisen kanssa vietettiin maalauspäivää, kun hänellä pientä lämpöä, eikä ulos voitu mennä. Joululahjaksi sai tuollaisen tosi hienon atuopankin, jonka sai itse maalata. Ja kyllähän siitä tosi hieno tulikin!! :) Maalarikin oli tosi tyytyväinen luomukseensa. Oli ihanaa maalia, kun kuivui tosi nopeesti, niin oli tosi kiva maalata. Pensselistä piti niin päästä kiinni, ettei vaan pisaraakaan menis sormille!! :D Ilman sormien sotkemista saatiin homma hoidettua.

Mä laitoin ite aikuiskoulutuskeskukseen menemään hakemuksen englanninkurssille. Se kestäis helmikuusta-kesäkuuhun. Siellä sais hiukan palautettua mieliin tuota englanninkieltä. Sen kun on niin lahjakkaasti jo unohtanu... Olin hakemassa ihan alkeiskurssille, mutta sitten soittelin ja kyselin sieltä asiaa. Olis ollu liian helppo se alkeiskurssi. Kovasti mä toivon, että sinne pääsisin! Joka toinen viikko olis kaksi iltaa viikossa ja joka toinen viikko kerran viikossa. Mutta sen sitten aika näyttää, että kuinka siinä käy.

Ihanaa alkavaa viikonloppua kaikille kävijöille!! <3

3 kommenttia:

 1. Mukavaa viikonloppua :) Tuo askartelu ja kaikki maalauspuuhat on kyllä mukavaa ajanvietettä silloin kun ei ulkosalle pääse! Peukut pystyssä että pääset tuonne kurssille!!

  VastaaPoista
 2. Kiitos samoin, mukavaa viikonloppua teillekin!! :)

  Maalaaminen on kyllä lapsista kivaa, vaikka mä tykkään siitä kyllä itekin... ;D Juuri tässä suunnittelin uutta väriä yhdelle Ikean lipastolle..

  Käytiin juuri hakemassa nuorimmalle lääkekuuri... Angiinaa epäili lääkäri ja sanoi, ettei kannata kovin kauaa katella, kun meillä ei suostuta syödä mitään. Adenovirus oli toinen, mitä mietti. Että tässä sit parannellaan seuraavaksi häntä.. Toivottavasti menis nyt pian ohi!!

  Kiitos!! :) Mä toivon itekin tosi paljon, että pääsisin tuonne kurssille!! Tekis hyvää välillä vähän ajatellakin. ;) Tai ajatella jotain muuta, kun näitä kotijuttuja.

  VastaaPoista
 3. Enjoy the course! I am sure you will learn. Just take your time. It may take a little while, but soon you'll see, that your English will return to you fast.

  VastaaPoista