sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Lasten askarteluvaihto

 Poju-2008 kiittää näin ihanasta askarteluvaihto paketista!!! :) Oli todella mieluinen tämä paketti!! Muumi-tikkari hävisi jo ennenkun mä ehdin mitään sanomaan... Joten kiitos myös siitä!! :D
Prinsessaneiti myös kiittää aivan ihanasta paketista!! :) Neiti malttoi sen verran, että saatiin kuva paketista ennenkun laku pääsi parempiin suihin. ;)

Molemmat olivat niin iloisia, kun saivat ihan omaa postia!! <3 Kun äiti ja isi aina vaan saa postia ja he eivät saa koskaan mitään... Niinhän se menee, että lapsille niitä posteja vähempi tulee... Mutta nyt olivat molemmat niin iloisia, kun saivat ihan itse ja vielä näin ihanat paketit!! Nyt on osa kuvista jo väritetty ja herkut on syötynä. Lämmin kiitos pakettien lähettäjille!! <3

7 kommenttia:

 1. Tosi ihania paketteja :) Hyvä idea tuollainenkin vaihto :)

  VastaaPoista
 2. Oli kyllä niin ihania yllätyksiä!! :) Ja kun niin usein on aikuisille näitä vaihtoja, niin oli tosi kiva, kun löytyi myös lapsille. :)
  Aurinkoista sunnuntaita Sari teille!! <3

  VastaaPoista
 3. Oi mitä ihanuuksia! :)
  Aika harvoin pikkuväki mitään postista tosiaan saa.

  Muistan kun itsekkin olin muksuna kummin lähettämistä paketeista onnesta soikeana. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä niin ihania juttuja!! :)
   Kun se paketti on vielä lähetetty omalla nimellä, niin se on oikeesti tosi hieno juttu. Mutta kyllä tänä keväänä on postin mukana tullut ihania ylläreitä myös sieltä sun suunnalta!! <3 Niitä yllätyksiä muistellaan toooosi pitkään!!
   Aurinkoista sunnuntaita Minttu!! <3

   Poista
 4. Aivan ihania tälläiset vaihdot :) Itsellä ei vaan kertaakaan ole osunut silmiin tälläiset :/ Onko nää jotain ihan oman "kaveriporukan" juttuja? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykästyin kans näihin kaikenlaisiin vaihtoihin!! :) Aloitin salainen jouluystävä jutulla ja nyt sitten muutamiin on tullut osallistuttua... Mä oon ihan sattumalta löytänyt näitä eri blogeista eli eivät ole mitään suljettuja juttuja, vaan jokainen on tervetullut! :) Toki niissä on niitä päivämääriä aina, että mihin mennessä pitää ilmoittautua. Tässä muutama linkki/blogi, missä niitä kaikenlaisia vaihtoja löytyy. Lapset olivat niin innoissaan, kun saivat omaa postia! :)

   http://outinlorukorttivaihdot.blogspot.fi/
   http://phedran.blogspot.fi/2013/03/tee-vaihto.html
   http://lvaihtoja.vuodatus.net/

   Mä oon itelleni tuohon blogilistaan laittanut nuo kaikki vaihdot, niin sitten, kun niitä päivitellään, niin heti näkee! :) Yritän linkkailla tännekin kaikenlaisia vaihtoja, jos joku muukin innostuu. Kun mä niin huonosti oon kans noita löytänyt ja aina myöhästynyt ilmoittautumisista. Nyt on tuohon sukkavaihtoon menossa ilmoittautuminen ja jos teestä tykkää, niin teevaihtoonkin pystyi vielä ilmoittautua. :)
   Aurinkoista viikonloppua ja ihanaa, kun kävit jättämässä kommentteja!!! :)

   Poista