keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Pääsiäisaskartelu osa 2

Olin maanantaina meidän nuorimman kanssa tuossa seuriksella käsityöillassa ja sain kaksi ihanaa ideaa!! :) Hauskaa Pääsiäistä kyltti tuli illan aikana melkein valmiiksi, kotona vielä pujottelin lankaan helmet. Tuon tipun tein kotona, kun en sitä ehtinyt siellä tehdä. Oli niin ihanat ideat, että piti tännekin nämä laittaa! :)

Meillä perheessä tehdään suunnilelmia, mutta yhtä paljon niitä muutetaan... ;) Mieheni piti vasta tänään lähteä toiselle paikkakunnalle töihin, mutta lähtikin jo eilen. Se sitten aina muuttaa näitä suunnitelmia, mitä tässä on tehty. Mutta ei se mitään! :) Onneksi ei ollut miehelle mitään suunitelmia, niin hän sai hyvillä mielin lähteä. Tänään on meillä illasta lastenvaatekutsut. On ihanaa nähdä ystäviä pitkästä aikaa!  Leipomukset olivat valmiina pakastimessa odottelemassa. Ja mieheni siivosi maanantaina isojen poikien kanssa koko kämpän. Kyllä nyt kelpaa kutsuja pitää!! :)

Oikein ihanaa keskiviikkoa kaikille!!! <3

7 kommenttia:

 1. ihania askarteluja! :)

  Mukavia kutsuja sinne! ♥

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon!! <3

  Oikein aurinkoista keskiviikkoa teidän koko porukalle!! <3

  VastaaPoista
 3. Mukavia kutsuja! :) Ystäviä on ihanaa nähdä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! :)
   Oon samaa mieltä, että ystäviä on ihana nähdä!! Ja kun tänä vuonna niin vähän on ketään nähnyt, niin odotan kyllä iltaa tosi paljon!! :)

   Poista
 4. Hauska tuo kyltti! :)

  Aurinkoista keskiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! :)
   Ja lämmin kiitos tämän päivän postista!!! <3 Voi että oli ihana yllätys!! <3 Meidän kaksi nuorinta oli niin innoissaan!! Niin kauniita juttuja!! <3

   Aurinkoista keskiviikkoa myös sinulle!! <3

   Poista
  2. Mukava kuulla. :) Ajattelin aluksi jotain herkkua lähettää, mutta kun on niitä allergioita niin päädyin taatusti aina yhtä ihaniin ja moni käyttöisiin tarroihin. :)
   Ihanaa pääsiäisen aikaa teidän perheelle! <3

   Poista