sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Viikko vierähti...Vihdoin me saatiin reissulaiset kotiin!! <3 Viikko hurahti kyllä niin nopeeta tahtia, että en edes tänne ehtinyt mitään päivitellä... Laskin autonmittarista, että ainakin 300 km tuli ajeltua, enkä edes käynyt missään pitkällä. Lapsia kuljetin harrastuksiin ja synttäreille, kauppareissut ym. Eli suurin osa mun ajasta meni kyyditessä! :) Nuorimmainen oli tosi väsähtänyt jo keskiviikkona, kun koko aika piti pukea ja riisua, eikä edes leikkejä ehtinyt kasata. No onhan se tosi kurjaa, kun ei ehdi lapsi edes leikkiä, mutta enpä mä voinut häntä yksi kotiinkaan jättää... Onneksi mun vanhemmat tulivat käymään keskiviikkona, niin lähes sen koko päivän nuorimmainen sai olla kotona, samoin torstaina oli ainoastaan neidin kuljettaminen kouluun ja hakeminen. Kaksi huilauspäivää siis! Perjantaina jätimme kerhon väliin, kun ajattelin, että saa olla aamupäivän ihan rauhassa vielä.
Eilen illasta saimmekin sitten meidän reissulaiset kotiin!! <3 Voi sitä riemua, kun isi ja veli astuivat ovesta sisään!! :D Toiseksi vanhimmalla oli ollut niin hirmuinen ikävä, että heti piti nuorinta mennä halimaan. Hurja väsymys painoi hänellä ja itkuhan siinä kotiin päästessä pääsi. Onneksi viime yön on saanut rauhassa nukkua ja edelleen uni maistuu. Saakin nukkua ihan niin pitkään, kun unta riittää! :) Hieno oli ollut heillä reissu ja mieheni oli perjantaina ottanut toiseksi vanhimman mukaan laskettelurinteeseen. Vaikka tikit peukalossa olikin, niin silti päätyivät opettajien ja valvojien kanssa siihen, että yhden kerran voi rinteeseen mennä. Hiukan oli peukalo sen jälkeen kipuillut, mutta ei sen suuremmin ja pystyssäkin oli rinteessä pysynyt! :) Oli ollut kuulemma tosi hienoa!! Enkä kyllä epäile yhtään sitä asiaa.
Mä sain vasta eilen kameran takaisin, joten en ole pystynyt ottamaan kuvia, enkä osaa postata ilman kuvia. ;) Joten tässä vähän kuvaa, mitä olen viikon aikana tehnyt. Muutaman pääpannan, ovat vielä silittämättä ja osa on päättelemättä, mutta tuollaisia niistä mun pannoista tulee, myös kukkien päältä puuttuu napit (ovat ne vielä kaupassa ;)). Mintunvihreä pääpanta, jossa on kukka, niin on meidän neidille. Hän halusi ihan ehdottomasti mintunvihreän ja kaupasta pitäisi hakea mintunvihreät pillikset. Olen menossa toukokuun alussa taas myyntireissulleni, joten näitä tulee sinne myyntiin. Olen vaan tässä miettinyt, että onkohan nää vaan tyttöjen juttu vai pitäskö aikuisillekin tehdä? Mitä te muut ootte tästä mieltä? Toisaalta ja toisaalta... Voihan sitä tietty muutaman aikuistenkin tehdä...
Mä muistan, kun itse olin neljännellä luokalla koulussa, kun nuo pastellivärit tulivat muotiin. Voi että oli ihanaa, kun tuli jotain uutta!! :) Koulussa ommeltiin hameet niistä pastellinvärisistä kankaista, tehtiin tumput jonain vuonna ja kutosella piti tehdä essu köksää varten (joka on muuten edelleen tallessa), kaikki siis niistä pastelliväreistä.
Nyt pääsemme juhlistamaan veljeni tytön synttäreitä ja illasta seurakunnan tilaisuuteen, Mc Donald´sin kautta poikkeamme. ;) Kiva päivä meillä siis tiedossa!! :)
Oikein aurinkoista ja ihanaa päivää ihan jokaiselle!!! <3

6 kommenttia:

 1. Kauniita käsitöitä olet tehnyt ja ihanat värit! :)

  Näinhän se on, että reissussa on kiva olla, mutta sitten on mukavaa taas tulla kotiinkin ja nähdä läheiset ihmiset. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! :)
   Nää pastellivärit on tänä keväänä niin muodissa, niin löytyy langoistakin niitä!!

   Kyllä se niin on, että reissussa on mukavaa, mutta mukavaa se on tulla kotiinkin. :) Kysäsin toiseksi vanhimmalta, että olisitko vielä halunnut olla siellä reissussa, totesi, että toisaalta olisi ollut kivaa, mutta ihan kiva oli tulla jo kotiinkin.

   Poista
 2. Ihania käsitöitä oot taas tehnyt <3 Itse olen jotenkin kevät-fiiliksissä, joten ei oikein käsityöt enää iske - oon sellainen talvi-käsityöihminen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! <3
   Mä oon ollut kans ihan aluksi sellainen, että tykkäsin kutoa ja tehdä muutakin vaan talvella. Mutta nyt oon innostunut tekemään ympäri vuoden... :D Siksi välillä yritän etsiä jotain markkinoita ym. kun niitä sitten tulee enempikin. Näin keväällä kaipaa vähän kesäisempiä juttuja. Haaveissa on tehdä tyynyjä, joihin silitän tekstejä ja samoin sydämiin. Nää kyllä täytyy koneella ommella. ;D Pellavakangas on niin ihanaa. Lorupussien tekemisestä tykkäsin kans. Kaikki mitä mä tein, niin menivätkin kaupaksi... Mutta toki hyvä niin!! :)

   Poista
 3. Todella ihanan värisiä nuo pääpannat! Juuri tässä itselleni tuollaista kaipailen, kun nyt alkaa olla päivisin jo niin lämmin että pipo alkaa olla liikaa, mutta tuollainen panta suojaisi hyvin korvia kylmältä ja tuulelta. :)
  Pikku neiti ymmärtää värien päälle. ;) Mintunvihreää sen olla pitää. Itseä viehättää myös tuo liila. <3

  Kyllä se on niin että matkoilla on mukava käydä ja reissun jälkeen osaa omaa kotia arvostaa taas aivan toisella tavalla. Samoin kuin niitä sisaruksia jotka joskus saattavat hieman ärsyttää. ;)

  Ihanaa aurinkoista sunnuntaita teidän koko poppoolle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minttu!! <3
   Tänä keväänä pitäisi kaikki neidin vaatteet olla mintunvihreitä!! :D Yksi mintunvihreä t-paita löydettiinkin ja ajattelin, että voitas jotain kesäksi muutakin mintunvihreetä ostaa. Pillikset kuulemma täytyisi ihan ehdottomasti löytyä sen värisenä. Toivottavasti jossain olisi oikean kokoisia! :) Kun kahdesta kaupasta jo katsottu, eikä kummassakaan ollut oikean kokoisia.
   Totta on, että matkoilla mukava käydä, mutta oma koti on kuitenkin ihana paikka!! <3 Niinpä... Kyllä sisarusrakkaus on välillä mielenkiintoista... Mutta iso ikävä tuntui olevan ihan jokaisella lapsella! Tänään onkin sitten paluu normiarkeen ollut... ;D
   Ihanaa alkavaa viikkoa Minttu!! <3

   Poista