tiistai 19. maaliskuuta 2013

SNY maaliskuun paketti

Näin ihana paketti odotti minua tänään postilaatikossani!!!! <3 Lämmin kiitos SNY!!! <3 Hyvä, kun ehdin saada salmiakit kuvaan, kun lapset niitä jo vieressä odotteli. ;) Paketissa oli ohje, jota mä meinaankin heti kokeilla. Saa nähdä, että mitä mä saan aikaiseksi! ;D Niin kauniin värisiä lankoja oli myös ja Beatrix Potter askartelukirja. Silloin kun meillä ei vielä ollut lapsia, niin mä ostin Beatrix Potter-kirjan ihan itselleni sekä Tiheikön väki kirjan. Mun mielestä nuo molemmat on niin tosi kauniisti kuvitettuja!! Aivan ihania tarrojakin oli tuossa tehtäväkirjassa. Kiitos myös kirjeestäsi!! <3 Salmiakista tykkää meidän perheessä kaikki muut, paitsi vanhin. Joten kyllä kauppansa tekevät. Apteekin salmiakki on tosi hyvää!! Tämä neulominen/askartelu on sellaista terapiaa mulle... Meidän vanhin kysyi multa kerran, että äiti miksi sä kudot koko aika, kun se on niin tyhmää! Totesin hänelle, että ei se ole ollenkaan tyhmää, vaan mä nautin siitä ihan tosi paljon!! Vanhin katsoi mua sen jälkeen ja totesi, että hän ei voi ymmärtää... :D Eihän kaikki voi kaikesta samasta tykätä, eikä tarttekaan. Ja toinen osaa toisia juttuja ja toinen toisia. Sehän se rikkaus onkin!! Ei se olis yhtään kivaa edes, jos kaikki tykkäis samoista asioista ja osais vaan samoja juttuja. Näin se on hienoa, kun jokaisella on ne omat mielenkiinnon kohteet ja taidot joissain jutuissa.
Aurinkoisia kevätpäiviä SNY:ni ja kiitos paketista!! <3 Aurinkoisia päiviä myös kaikille muille!! :)

8 kommenttia:

 1. Oi, mitä ihanuuksia taas olet saanut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin itsekin tosi, tosi iloinen tästä paketistani!! :) Tänään jo koria oon neulonut ja melkein valmiina on. Tälle päivälle kun ei tarvinnut ketään kuljettaa mihinkään, niin ehti neulomaan. Nuorimmainenkin viihtyi pihassa kavereiden kanssa säbäilemässä, niin oli hänellekin puuhaa!! :)

   Poista
 2. Ihana paketti! :) Beatrix Potterit ovat suloisia - minä olen joskus katsonut niitä televisiosta. :) Pirteän värisiä lankoja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkäsin itekin tosi paljon!! :)
   Mä niin tykkään siitä kuinka nuo Beatrix Potterit on piirretty. Niin kauniita niiden kuvat!! Niitä ei kyllästy koskaan lukemasta. ;) Oon kans telkkarista niitä katsellut, meidän kaksi vanhinta oli silloin niin pieniä, että he pelkäsivät niitä joitain ohjelmia. Mutta itse tykkäsin kyllä! :)

   Poista
 3. Olipa postipoika nopea. Minusta tuo ohje on kiva, kun yleensä aina on virkattuja korien ohjeita. Ja ei kutominen ole tyhmää, ainakaan minusta. Aurinkoa viikkoosi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä oli ihana tuo ohje!! :) Sain tehtyä sen jo tuossa toissapäivänä, laitan tänään siitä vielä kuvaa. Ajattelin täyttää pääsiäismunilla ja kuvata. Kaikki lapset ovat nyt aamupäivästä pois, niin nyt on hyvä aika kuvata munien kanssa. ;) Oon jo tuonne jemmaan ostanut munia. Vanhin kyllä vähän miettii, että onko ne enään hyvä juttu hänelle... Ostin kuitenkin hänellekin muutaman! Sm-liiga munat ovat hänen mielestään ihan ok. Suklaita meillä ei pysty lapset syödä, mutta niistä mieheni tekee aina perinteisesti mutakakun. Joten ei ne suklaat mihinkään hukkaan mene! :)
   Aurinkoa myös sinun viikonloppuusi!! <3

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Oon niin iloinen tästäkin paketista!! :) Ihania piristyksiä nämä paketit arjen keskelle!! :)

   Poista