perjantai 22. maaliskuuta 2013

SNY:n lähettämistä langoista tehty kori

Laitoinkin nyt samantien tämän tekemäni korin tänne!! :) Bloggeri on jostain syystä takunnut tänä aamuna ihan hirmuisesti ja julkaiseminen tosi hankalaa ollut. Siksi ajattelin nyt heti perään tämän laittaa, jos ei vaikka iltapäivästä onnistu postaaminen. Korista tuli kyllä tosi kivannäköinen!! Lämmin kiitos SNY ihanasta ohjeesta ja ihanan pirteistä pääsiäislangoista!! <3 Tuo kori sopii tosi kauniisti narsissini päälle. Narsissin istutin isoon kaakaokuppiin, joka sekin ihan tosi hauskannäköinen, mutta tämän kanssa on kyllä vielä kivemman näköinen. Nyt on meillekin sitten laitettu vähän pääsiäisenvärejä esille! :) Keltainen on niin ihana kevään väri ja usein Pääsiäisenä keittiössä on sen värinen liina pöydässä. Sen aikaa, kun se pysyy likaantumatta. ;D
Aurinkoinen tervehdys korin myötä jokaiselle!! <3

14 kommenttia:

 1. Tuli kyllä niiiin hieno!
  Sopii noihin molempiin hyvin mut etenkin tuolle narsissille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!!! <3
   Mä kans jotenkin ihastuin tuohon, että laitan narsissin sinne sisään. Niin raikkaan näköinen ja toki värit ovat Pääsiäisen! :)
   Ihanaa viikonloppua!! <3

   Poista
 2. Kaunis kori! :) Ja edellisen postauksen askartelut ovat nättejä! :) Minä tykkään pääsiäisen iloisesta värimaailmasta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! :)
   Lasten kanssa askarteleminen on hauskaa ja en halunnut ihan kaikesta tehdä mallia, koska silloin musta tuntuu, että lasten oma luovuus häviää... Kun saa tehdä omannäköisen, niin se on paljon kivempi! Kortteja kun tekivät, niin yksi lapsista kysyi, että minkälaisen mä saan tehdä. Näytin meidän tarvike kasaa ja sanoin, että ihan minkälaisen vaan! Hän tekikin tosi hienon kortin! :) Joskus malli on toki ihan hyvä juttu.
   Mä tykkään kans Pääsiäisen väreistä ja ehkä senkin takia, kun talvella niin kovin pimeetä ja synkkää, niin Pääsiäisenä saa tuoda värejä esiin! :)
   Mukavaa viikonloppua!!

   Poista
 3. Kevään värit korissa ja näemmä virpomapalkatkin on jo virpojia odottamassa. :)
  Aurinkoista ja iloista viikonloppua sinulle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on niin keväiset värit!! Ihanaa on, kun voi vähän värejäkin jo laittaa. Se on jännä juttu, kun talvella ei muka osaa niitä värejä käyttää. Keväällä ja kesällä sitten niitä enempi tulee laitettua. Olis joskus talvellakin ihan hyvä laittaa jotain väripilkkuja, niin oma mielikin vois vähän piristyä! ;)
   Aurinkoista ja iloista viikonloppua myös sinulle!! <3

   Poista
 4. Kaunis kori :) Mulla sai vähän pääsiäisinnostus takapakkia, sillä mummu joutui sairaalaan hengityskoneeseen :( mutta pitää muistaa, että hyvän ja pitkän elämän on hän elänyt <3 Piti niin ostaa kaupasta kokkailuja varten kaikkea, mut tämä viikonloppu mennään perinnemakkaralla ja Saarioisten kerroskiisselillä...

  Aurinkoista viikonloppua teidän perheelle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! :)
   Voih, onpa tosi kurja kuulla!!! :( Ei ole kivoja yllätyksiä tuollaiset ollenkaan!! Kovasti voimia sulle!!! <3
   Onneksi kaupastakin löytyy valmista suuhun laitettavaa!!

   Aurinkoista viikonloppua sinulle kaikesta huolimatta!! <3

   Poista
 5. Todella kaunis kori!
  Täällä kun taas ei pääsiäistä oikeastaan vietetä.. Ainoastaan ruoho istutetaan ja syödään suklaamunia..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! :) Vähän mä ajattelin jotain pääsiäisjuttuja laitella esille. Ihan kauheesti ei tee mieli laittaa, mutta tuon narsissin mä aina haluan ostaa itselleni iloksi! :)

   Poista
 6. Niistähän tuli todelliset pääsiäiskoristeet, minusta nuo oli "oikeat" pääsiäisen värit.
  Keväistä viikonlopun jatkoa ja rauhaisaa pääsiäisen odotusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on oikein pääsiäisen värit!! :) Kiitos paljon langoista!! :)
   Oikein rauhaisaa Pääsiäisen odotusta myös sinulle!!

   Poista