perjantai 1. maaliskuuta 2013

Säärystimet SNY:ni lähettämästä langasta


Näin kauniin langan sain ensimmäisestä SNY:ni paketista ja säärystimet niistä syntyi ihan itselle!!! <3 Alemmassa kuvassa näkyy värit oikeampina. Niin mun väristä lankaa!! Tein kaksinkertaisella langalla nämä ja kolmesta kerästä jäi tuo pieni kerä. Eli aika tasan meni. ;) Tykkään niin paljon kyllä näistä!!! <3

Kiitos SNY:ni myös tämänpäiväisestä ilahduttamisesta!!! Postaan siitä vielä joku toinen päivä. Kyllä saamallamme lääkkeellä taudit jo häviää. :)

Myös toinen ihana paketti löysi tällä viikolla meidän postilaatikkoon, siitäkin tulee postaus vielä lähipäivinä!!! <3 Ihanaa, kun ootte piristäneet meitä!!

Nyt vähän huilaamaan taas!! :) Ehkä ens yönä jo uni tulis... Nukkumatti kun on ollut hukassa täällä talossa jo vähän aikaa. Mutta eiköhän se meillekin vielä löydä! :D

Ihanaa viikonloppua ihan jokaiselle!!! <3

11 kommenttia:

 1. Ihanat säärystimet - kauniit pastellisävyt! :)

  Mukavaa viikonloppua! Toivottavasti saisitte Nukkumatin kylään.

  VastaaPoista
 2. Kiitos!! <3 Tykkäsin itekin tosi paljon tästä langasta!!! <3
  Mukavaa viikonloppua ja sitä samaa mekin toivotaan!! :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat on säärystimet ja ihanaa viikonloppua! <3

  Lähetän iltatuulen mukana unihiekkaa teille päin! :) Se on ikävää, jos ei kunnolla nukutuksi saa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minttu!! <3
   Ihanaa, unihiekkaa otetaan täällä avosylin vastaan!!! <3 Yskäkonsertteja en välittäisi enään kuunnella, vaan mielelläni ottiaisin unihiekkaa tänne. ;) Yli viikko tässä on valvottu, niin ens yöstä jo toivoisi ei katkonaista. :) Vielä ei näytä sille, mutta josko meno vaikka jo rauhottuisi!
   Ihanaa viikonloppua myös teille!! <3

   Poista
 4. Hienot ovat säärystimet :) Itsekin sormet syyhyää käsityöhön - ajatuksena olisi tehdä kauluri, johon neulon neljä sydän-nappia, jotka ystäväni sukulaistyttö oli vaatinut laittamaan mun ystävänpäivätervehdykseen <3 ai juu, puikot pitää ostaa ;)

  Kauniita ja levollisia unia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna!! <3
   Kyllä noita käsitöitä on ihana tehdä!!! :) Kuulostaa ihanalta, kauluri sydännapeilla!! <3 Ehkä mukavampi puikoilla tosiaan tehdä!! ;D Se on niin ihanaa, kun saa heti nähdä kättensä jäljen. Nyt haaveilen jotain, missä olisi vähän haastetta, mutta ei kuitenkaan liikaa. Niin paljon nyt noita helppoja töitä tehty. Toisaalta niissä ei tartte mitään ajatellakaan!! :D
   Mukavaa viikonloppua!! <3

   Poista
 5. Siis todella kauniin väriset säärystimet!

  VastaaPoista
 6. Kiva kun lanka ja väri osui kohdilleen, ja oletpa ollut tosi nopea kun sait jo säärystimet tehdyksi. Minä olen tehnyt tuosta samasta langasta myös kaksinkertaisella langalla ja ja kolmesta kerästä säärystimet, mutta en osannut kyllä noin hyvin laskea langan menekkiä, jäi himpun verran enemmän. ;)
  -SNY:si-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä niin ihana tuo lanka!! Säärystimet ovat olleet lähes yötä-päivää jalassa. Niin paljon tykkään niistä!! :) Kun ei öisin saa oikein nukuttua, niin päivisin ei saa juuri muuta aikaan, kun kutomista... Pakollisen ruuanlämmittämisen lisäksi ja toki nyt jotain pientä.
   Heh! :D Oli kyllä aika hyvin arveltu tuo langan menekki. Kerrankin kävi näin, ettei jäänyt sellasta pientä nyssäkkää, mikä yleensä lähes aina jää. Toki meidän neiti kyllä ihan kiitettävästi niitä jämiä ottaa ja puuhailee millon mitäkin niistä. Yhtenä kertana oli tehnyt leijan, jota sitten nuorimman kanssa roikottivat yläkerrasta alakertaan portaikossa. Ideat eivät siis tule neidiltä loppumaan! :D

   Poista
 7. Vai että leijan. *naurahtaa* Kaikkea ne lapset keksivätkin. Hienot ovat säärystimet.

  VastaaPoista