keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Iloiset terveiset taudista huolimatta

Eräänä iltana iltapalalla meillä oli tämmöisiä ukkoja ;)
Piti pikainen tervehdys kaikille tulla laittamaan!! Meillä on podettu nyt viikko influenssaa... Ainakin sellaisen diagnoosin lääkärit meille antoivat. Koko porukan onkin tarkkaan käynyt läpi... Itse nyt viimeisenä. Toivon mukaan ei kovin kauaa kestäisi!! Kun olis ollut niin ihanaa edes vähän loman rippeistä päästä nauttimaan. Jos ei nyt onnistu, niin onneksi Pääsiäinen on jo kohta!! :)

Mutta piti tulla tännekin ilolla kertomaan, että meidän neiti sai paikan musiikkiluokalta!!!! :D Niin mahtava uutinen ja piristi kyllä täällä ihan tosi paljon!!! Ja kun opettaja vielä laittoi ennen lomaa viestiä, että taso on tänä vuonna ollut erityisen korkea ja hakijoita ennätysmäärä, niin voitte kuvitella, että tää on niin iso juttu. Toki muutenkin!!! Neiti hyppi tasajalkaa tiedon kuultuaan!!! <3 Iloisella mielellä ollaan kaikesta potemisesta huolimatta. Mä vastailen teidän ihaniin kommentteihin, kun ollaan taas terveiden kirjoissa!! :)

Aurinkoisia hetkiä jokaiselle!!! <3

9 kommenttia:

 1. Lämpimästi onnea vielä tätäkin kautte neidille! <3
  Hän on varmasti paikkansa ansainnut hyvillä suorituksilla ja taidoilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Minttu!! <3
   Kyllä oli niin iloinen meidän neiti!!! :D Tänään tuli ihan virallinen lappu, jossa luki, että 28 oppilasta on tulevalla luokalla. Joten ihan reilun kokoinen on! Mutta en usko sen tuottavan mitään ongelmia meidän neidille. Hän kyllä viihtyy isossakin porukassa!

   Poista
 2. Tuo oli kyllä niiiin hieno uutinen, noinhan sen täytyikin mennä.
  Toivottavasti muuten kaverinsakin pääsivät?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tää oli tosiaan hieno uutinen!!! <3 Vasta maanantaina selviää, että pääsikö kaverinsa myös sinne. Meillä kun ei ole mitään yhteystietoja vielä uusiin kavereihin. Muutama päivä siis vielä jännitetään asiaa! :)

   Poista