tiistai 19. helmikuuta 2013

Salainen neuleystävä paketti

Tänään löysi tiensä myös minulle aivan ihana paketti!! <3 Kiitos SNY:ni ihanasta paketista!! Langan väri on niin kaunis, tykkään tosi paljon. Tuossa lehdessä oli kauniita neuleohjeita, josko vaikka osais jonkun ihan toteuttaakin. No sen näkee sitten myöhemmin! ;) Tosi kiva tuo apuväline, johon saa pujotettua useamman langan, eikä tartte olla koko aikaa setvimässä lankoja. En kyllä tiedä, että millä nimellä sitä kutsutaan. Peltinen rasia oli lankojen kanssa samaa sävyä, niin kaunis kuva! :) Ja päälle vielä kaunis kortti ja kasettiheijastin. Iso kiitos tästä paketista!! <3
Mukavaa tiistai päivää kaikille!!! <3

11 kommenttia:

 1. On se vaan hyvä et mä e ehtinyt eilen sitä omaa pakettia postiin toimittaa. Muuten oisit saanut kaiken kivan postin samana päivänä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli se!! :) Myös yhdet tilaamani langatkin saapuivat tänään. Kyllä joskus on postia tosi kiva odotta!!! :) Kun ihan aina ei niin ole... ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Mä tykkäsin myös paketistani! :) En ole koskaan aiemmin ottanut osaa, niin nyt on tosi kiva juttu! :)

   Poista
 3. Tuo kortti (kin) on aivan ihana. Näen jo haaveissani neulomisnurkkauksen, jonka seinällä olisi tuo kuva julisteena :)
  Ja tuo lanka-apuväline kuulostaa kätevältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neulomisnurkkaus kuulostaa kyllä ihanalta ajatukselta!! :) Vielä en ole päässyt testaamaan tuota apuvälinettäni, mutta joku kerta täytyy testata.

   Poista
 4. Ihania lankoja! Mikä tuo lehti on? Yritin sitä kuvasta syynäillä, mutta ihan en saa selvää.
  - Susanna maalta -

  VastaaPoista
 5. Kiitos!! Tykkäsin itse myös noista langoista ja toki muistakin. Nuo langanvärit on vaan niin mun! ;)
  Tuo lehti on Neuleita naisille. Siinä oli kyllä tosi kivannäköisiä ohjeita! :)

  VastaaPoista