perjantai 22. helmikuuta 2013

Kuulumisia

Taas on viikko vierähtänyt! :) Neidin uuden koulun aloitus on sujunut ihan hyvin, opettaja on tosi mukava ja muutama tyttökin on kuulemma tosi kivoja. Maanantaina oli musiikkiluokan pääsykokeet ja opettaja laittoi yhteen viestiin, että taso oli tänä vuonna ollut erityisen korkea, joten nähtäväksi nyt sitten jää, että kuinka meidän neidin käy. Musiikkiopistoon pyrkiessä neiti sai lähes täydet pisteet, joten sen pohjalta jotenkin luulisi, että mahdollisuudet olisi hyvät, mutta eihän sitä koskaan tiedä. Kovasti me kuitenkin toivotaan, että ensi viikolla postilaatikkoon kolahtaisi kirje pääsystä. Muutama päivä meidän täytyy vielä siis jännittää! :) Neiti itse on onneksi ottanut asian ihan suhteellisen rauhallisesti ja kun kerroin tuosta, että on paljon muitakin taitavia, niin eipä siinä ollut mitään.
Meillä päin alkoi hiihtoloma nyt! :) Loma on kyllä ihana juttu!! <3 Toivon mukaan jo kohta puoliin pääsisimme siitä oikein koko porukan voimin nauttimaankin, mutta nyt podemme taas jotkut taudit pois ja katsomme sitten uudelleen. Jostain syystä näitä tauteja on taas tänäkin keväänä riittänyt... Vanhin on kuumeessa ja neiti myös, itselläni pientä jomotusta poskionteloissa, sain reseptin kuuriin, mutta yritän nyt vielä sinnitellä ilman sitä. Katotaan miltä olo näyttää viikonlopun aikana! Toivottavasti hyvältä!! :D Lomasuunnitelmat meillä meni uusiksi, mutta eiköhän jotain kivaa täälläkin keksitä. Ainakin niin mä uskoisin! Hiihtokelejäkin saattaa vielä olla, tosin ei kyllä enään kauaa. Niin paljon on jo aurinko niitä lumia sulatellut. Toki metsän varjossa niitä ei ole niin paljoa sulanut.
Muutamana päivänä tällä viikolla, kun aurinko paistoi ja takana oli hyvin nukuttu yö, niin voi että minkä energian ne saikaan aikaiseksi!! :D Tuli siivottua kämppää ja ulkoiltuakin tuli kahteen kertaan. Tuollaisina päivinä sitä ajattelee, että voi kun joka päivä saisi yhtä paljon aikaiseksi. No, ehkä se on ihan hyvä, että välillä ottaa vähän rennommin. Kyllä sitä huilaamistakin kaipaa.
Laitoin tuohon kuvakollaasin, missä näkyy muutama mitä oon saanut aikaiseksi. Muille tulee sukkia kudottua, mutta nyt näytti käyneen niin, että nuorimmalla oli tasan yhdet sopivat villasukat enään. No pitihän nyt sitten toiset saada tehtyä. Nuorimmainen kun asuisi ulkona, niin noita vaatteita kastuu ihan kivasti. Mutta ihanaa on se, että hän viiihtyy pihalla. Säbää pitäisi koko aika päästä pelaamaan! :D Neidin ikäisten poikien kanssa sitä säbää sitten pelaillaan. On kyllä ihanaa, kun isommat pojat ottaa hänet mukaan ja tulvat jopa hakemaan ulos. Niin punaposkinen ja onnellinen poika aina tulee sisälle! Itse kun en ihan koko aikaa ehdi ulkona seisoskella, niin nuorimmainen on nyt ruvennut pysymään tuossa etupihassa, eikä lähde mihinkään, niin on saanut itsekseen siinä ulkoilla. Keittiön ikkunasta kuitenkin koko aika hänet nään, eikä autojakaan tässä kulje. Hyvin turvallista siis! :)
Kummitytölle kudoin tuon tuubihuivin synttärilahjaksi ja siihen laitoin vähän kimallelankaa, pieniä paljetteja, kun täytyyhän prinsessalla olla kimalletta! :) Värimaailma on juuri sellainen pikkutyttöjen, vaaleanpunaista, violettia (tämä varmaan kelpaa, kun kimaltaa) ja lisänä luonnonvalkoinen. Noita tuubihuiveja on niin tosi kiva tehdä, kun valmistuvat niin nopeesti ja ovat ihan kivannäköisiä. Muutamille neidin kavereille on niitä tehnyt ja ainakin on näyttäneet olevan saajien kaulassa joka kerta, kun nähdään. Ilmeisen mieleisiä siis siitä päätellen! ;)
Tulipahan pitkä postaus.... Mutta oikein ihanaa viikonloppua ihan jokaiselle piipahtajalle!!!! <3

11 kommenttia:

 1. Pidän peukkuja, että tyttö pääsisi musiikkiluokalle! :)
  Minä olin aikoinaan musiikiluokalla ja siellä oli kivaa. :) Musiikkiluokka on edelleen niin tiivis, että meillä on 5 vuoden välein luokkakokous (olin musiikkiluokalla 80-luvulla). :) Muistan vieläkin, kun harjoittelimme koulun pihalla pääsykoelaulua Sait multa kukkaset toukokuun.

  Hyvä, että uusi koulu on alkanut mukavasti. :)

  Ulkoilu ja aurinko tuo hyvää mieltä.

  Pikaista paranemista ja mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon!! :)
  Olipa kiva lukea sun kokemuksia musiikkiluokasta! :) Se on niin tiivis porukka, kun kolmosella aloittavat, niin ovat samana luokkana ysiin asti. Toki, jos ei yläkouluun halua jatkaa musiikkiluokalla, niin sitten saattaa muuttua hiukan.
  On kyllä ihan kiva, kun kaikki on lähtenyt hyvin sujumaan. Se helpottaa niin paljon kyllä! :)
  Aurinko on niin ihana juttu!! <3 Se antaa energiaa kyllä paljon!
  Kiitos paljon ja mukavaa viikonloppua myös sulle!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musiikiluokilla oli kuoro, joka harjoitteli paljon ja kävi esiintymässä. :) Kaikki valitsivat muistaakseni jonkun soittimen
   ja ainakin yläasteella meillä oli "orkesteri" (luokan sisäinen), joka esiintyi myös. :) Nykyään täällä musiikkiluokat aloittavat ekasta luokasta lähtien, minun aikanani kolmannesta.
   Teoriaopinnoissa suoritettiin joku tasojuttu ala-asteella.

   Poista
  2. Täällä on ilmeisesti myös kuoro, joka esiintyy! :) Ja keväällä on joku isompi konsetti, johon osallistuu kaikki. Tuolla aloitettaisiin nokkahuilun soitolla kolmannella luokalla heti, meidän neiti kyllä innostui ajatuksesta ihan hurjasti! :D Jotain noita teoriajuttujakin on tulossa, samoja joita opiskellaan musiikkiopistossa. Olishan se kiva, jos siellä sais niitä suoritettua! :)

   Poista
 3. Ai teillä on alkanut lumi sulamaan. Meillä ei sit vielä yhtään. Pääsee hiihtämään pitkälle maaliskuuhun. Mies vasta eilen viimeeks kävi hiihtolenkin heti aamutuimaan vetäsemässä. :)
  Paranemisia ja sen jälkeen mukavaa lomailua ja yhteistä aikaa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä täällä on autoteillä jo maata näkyvissä! :) Ja kun sellaista pientä loskaa on, niin äkkiä sulaa. Ei tokikaan vielä tuolta metsästä, mutta muuten. Katotaan kuinka pitkään meillä päästään hiihteleen! :) Neiti ainakin toivoisi, että mahdollisimman pitkään.
   Kiitos paljon Minttu!!! <3

   Poista
 4. Täälläkin peukut pystyssä musaluokan puolesta!! \o/ mulla ei ole ollut mahdollisuutta musaluokalle koska olen kotoisin niin pienestä kunnasta, joten sitäkin hienompaa on että tänä päivänä yhä useammalla on mahdollisuus ainakin pyrkiä.
  Eipä se minun kohdalla koitunut onneksi kohtaloksi, pääsin kansalaisopiston pianotuntien kautta konservatoriolle jne. ja nyt viimeistellään musiikkipedagogin tutkintoa :)

  Tuollaiset energiset päivät on aivan mahtavia! En kyllä muista millon viimeksi olisin tuntenut itseni oikeasti energiseksi, vedoton ja väsynyt on meillä in ;D no, sitäpä se nyt aikansa on mutta kyllä helpottaa kun saa koulun pois päiväjärjestyksestä.

  Toivotan mukavaa lomaa!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ruska!! :)
   Oon samaa mieltä, että on niin hienoa, kun on mahdollisuus tuohon musiikkiluokkaan! Se olis kyllä meidän neidin toiveissa kovasti. Kouluun piti täyttää lappu, johon kirjoitti itsestään kaikenlaisia asioita. Yksi kohta oli, missä kysyttiin, että mitä ostaisit, jos voittaisit lotossa, meidän neiti vastasi, että ostaisi konserttikanteleen!! Voi että kun se asia on meidän haaveissa, ne vaan on aika huimissa hinnoissa... Kovasti kyllä yritämme, jos sellaisen jostain vielä saisimme!

   Hienoa kuulla, että olet kuitenkin päässyt tekemään sitä, mikä tuntuu omalta jutulta!! Se on niin upee juttu!! Hurjasti tsemppiä loppurutistukseen!! <3

   Niin on!! Olin niin onnellinen illasta, kun olin saanut hommia tehtyä ja tosi paljon asioita hoidettua. Auringonvalo vaan antaa sitä energiaa. Kyllähän tää koko talvi on mennyt vähän uinuen... On ollut niin tosi pimeetä, vaikka luntakin on ollut! Kyllä sullekin niitä energisiä päiviä ihan varmasti vielä löytyy!! :) Joskus on vaan ihan hyväkin se, että hiukan ottaa rennommin ja rauhallisemmin.

   Kiitos, samoin teille!! <3

   Poista
 5. Ihanat sukat nuo vihreät :) mukavaa lauantaita !

  VastaaPoista
 6. Kiitos paljon Suvi!! :)
  Oikein mukavaa lauantaita myös sinulle!!! :)

  VastaaPoista
 7. Ainakin tytöllä on tavoite. Meinaan sitä kanteletta.

  VastaaPoista