sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Tuubihuivia

Facebookissa on ihana ryhmä nimeltään lankahamsterit!! :) Yleensä aina täytyy käydä siellä kurkkimassa, jos sattuis jotain mukavaa löytymään. Tuossa vähän aika sitten satuin juuri sopivasti, kun joku myi ison kasan VAALEANPUNAISTA Teddy-lankaa (ai miten niin vaaleanpunainen mun lempiväri....;)). Myynnissä oli 8 avaamatonta kerää sekä niin paljon kerittyjä pieniä keriä, että niistä sain kokonaisuudessaan tuon neidin tuubihuivin. On muuten aivan ihanan pehmoista lankaa. <3 Olisin itse purkanut hiukan tuota neidille tehtyä tuubihuivia, mutta se oli kuulemma oikein hyvä! :D Siitä tuli noin pienelle liian leveä, mutta lämmittäähän se sitten hyvin. Ensin meinasin tuota Säde-lankaa laittaa sekaan, mutta kun Teddy itsessään oli tuollainen kirjava, niin ei näyttänyt hyvältä. Neljään kertaan mä aloitin ennen kun sitten lopulta sain oikean kokoisen. Nyt on sitten neidille tehtynä useampikin noita tuubihuiveja.. On ainakin mistä valkata sopiva! ;D Haaveilen vielä itsellenikin tekeväni tuubihuivin noista langoista.

Mä olen suunnitellut Ikean reissua jo kauan, mutta aina se on jäänyt siihen suunnittelu asteelle... Josko vaikka ens viikolla sinne asti pääsisin! :) Haaveilen pellavakankaasta ja oikeesti me tarvittaisiin paistinpannuja 2 kpl. Vanhat on niin kauheessa kunnossa. Meillä on ollut jo monta vuotta yksi Ikean kattila (joka on käytössä lähes joka päivä), eikä ole mennyt miksikään! Samaa sarjaa on olemassa paistinpannu ja meinaamme nyt kokeilla seuraavaksi sitä. Meillä kun ei oikein mikään paistinpannu tahdo kestää... Toki pannut ovat kovassa käytössä. Lähes joka päivä niillä jotain paistellaan!
Pellavakankaasta haaveilen tekeväni tyynyjä, joissa joku kaunis teksti. Katotaan jos saisin tehtyä sellaisia tyynyjä, mitä ajattelen. ;) Se onkin sitten ihan toinen juttu! Mutta ainakin kokeilla meinaan. Vähän pitsiä ja teksti... Aika näyttää, mitä niistä sitten tulee.

Lämpimästi Tervetuloa uudelle lukijalleni!!! <3 Kiva, kun löysit tiesi tänne!!! <3

Mukavaa sunnuntaita ihan jokaiselle!!! <3

9 kommenttia:

  1. Ihanan väristä lankaa <3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on!!! :) Mä en voinut olla ostamatta näitä lankahamstereista, kun siellä ne näin... Ovat niin tosi pehmoisiakin!!

      Poista
  2. Tosi kaunis huivi :) Mulla on musta ja valkoinen Teddy-kerä ja tosiaan ihanan pehmoista. Niillä aion ekan tuubihuivini tehdä kun ehdin. Täytyypä kans etsiä tuo lankahamsterit :)
    Koskahan kans ehtis Ikeaan, tarttis 2 pöytälamppua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari!!! <3
      Tuo lanka on kyllä niin ihanan pehmoista. Jopa niin pehmeää, että tuosta vois kuvitella tekevänsä villapaidan. Mutta ihan äkkiä en nyt ajatellut ruveta siihen hommaan, kun yhden sain juuri kasattua. ;) Suosittelen lämpimästi lankahamstereita!! Siellä on usein ihania lankoja.
      Mä oon tuosta Ikean reissusta haaveillut jo kauan, mutta nyt ens viikolla yritän sen saada toteutettua. Meillä vaan näyttää ens viikon kalenteri aikas täydeltä... Mutta jos johonkin väliin sen sais!! :)

      Poista
  3. Todella kaunis karkki pinkki väri! :)
    Teddy jo sananakin kuulostaa pehmeältä.

    ps.Haluaisitko olla mun face-kaveri?

    VastaaPoista
  4. Toi pinkki on kyllä niin ihana väri!! <3
    Kyllä mulle sopii oikein hyvin!! :) Etsitkö mut tuolta facesta?

    VastaaPoista