lauantai 23. helmikuuta 2013

Liebster blog tunnustusLämmin kiitos Mintulle Mintun mietteet blogiin!!

Ohjeet jakoon, jos joku ei vielä niitä tiedä ovat seuraavanlaiset.


1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja joka antoi haasteen sinulle.

2. Valitse viisi blogia joilla on alle 200 lukijaa ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.

3. Toivo, että ihmiset joille jätit tunnustuksen jatkavat sitä eteenpäin viidelle.

4. Alla olevat tunnustukset täytyy myös laittaa eteenpäin ja vastata niihin. 

Tunnustukset


Viisi asiaa joita tarvitset päivittäin ? Aamuinen ja iltainen hartauskirja, puhelin ;), käsisaippuaa (pesen käsiäni ihan joka välissä ;)) ja tietokone.

Viisi kirjaa joita suosittelet muille? Mä en ole kauheasti viime aikoina ehtinyt lueskella... Mutta Jan Karonin Pappila kirjasarja on tosi hyvä, sarjaan kuuluu 10 kirjaa. Joyce Meyerin hartauskirja. 


Viisi materialistista joululahja toivetta? Mun joka jouluinen lahjatoiveeni on yöpuku!! :) Myös leffa on kiva saada sekä Muumi-muki. Suklaata, Vihreitä kuulia ja salmiakkia.....

Viisi paikkaa joissa haluaisit käydä? Amerikassa, Baton Rougessa. Suomessa on useampiakin paikkoja, missä olis kiva käydä mm. Oulu, Porvoo, Punkaharju, Kalajoki.

Viisi lempi ruokaa? Pizza, rahka (eikös tääkin lasketa, kun siinä on maitoa ;P), perunalaatikko, mieheni tekemä hampurilainen ja mieheni tekemä pasta.


Viisi adjektiivia jotka kuvaavat sinua? Luotettava, iloinen, määrätietoinen, positiivinen, uusiin isoihin asioihin tottuminen vie multa kauan aikaa.

Viisi elämän ohjetta jotka haluaisit jakaa kaikkien kanssa?

Tee toisille samoin, kuin toivoisit itsellesi tehtävän!
Ole rehellinen!
Ole iloinen kaikesta siitä mitä sinulla on, kateus saastuttaa vaan oman mielen!
Joka asiasta löytyy positiivisetkin puolet, vaikka ei sillä hetkellä siltä tuntuisi!
Hymy on kuin ikkunalla palava kynttilä, joka kertoo, että sydän on kotona! (Tää on jostain netistä lainattu, mutta mun mielestä niin kaunis ajatus. Ei välttämättä juuri elämänohje, mutta tuli mieleeni tässä kohtaa! :))


Tämä tunnustus on lojunut mulla jo kauan, mutta nyt vasta sain tämän tänne julkaistua!! Nyt haluan laittaa seuraaviin viiteen blogiin tämän eteenpäin:

Mukavaa lauantaita ihan jokaiselle!! <3


16 kommenttia:

 1. Mä en ymmärrä, että miten ihmeessä tää ulkoasu tuli tämmöiseksi... Bloggeri ei ole tänään oikein toiminut kunnolla, joten aika surkean näköinen postaus... Monta kertaa yritin julkasta, niin ei meinannut antaa sitä tehdä. No nyt yritetään tämän kanssa selviytyä! ;) Saa nähdä, että tuunko vielä joku kerta tämän korjaamaan....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä se tekee ihan omia teksti muunnoksia. Mulla on kuvien kanssa usein ongelmia. Siksi suosin yhen tai kahen kuvan kirjoitelmia. :)
   Ei haittaa! Pääasia että jaksoit vastailla.

   Poista
 2. Mua alkoi hymyillyttää tuo käsisaippua :) koska itsekin pesen käsiä joka välissä - ja sitten, kun ne kuivuu jatkuvan pesemisen takia, niin rasvaan niitä koko ajan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, se vaan niin kuuluu mun jokaiseen päivään!!! :D Sama vika, että sitten ne myös kuivuu hurjasti... Nyt on pientä helpotusta tuonut Dermosilin voidesaippua, kädet ei kuivu enään läheskään niin paljoo. Nukun sitten välillä puuvillahanskat käsissä yöt ja paksun rasvakerroksen kanssa. ;)

   Poista
 3. Hyviä elämänohjeita! :)

  Monet noista luonneadjektiiveistä voisin allekirjoittaa omallakin kohdallani. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos paljon!! :)
  Mä ensin mietin, että mitä ihmettä mä siihen kysymykseen keksi vastauksia, mutta sitten sen kohdalla ei ollutkaan enään vaikeaa keksiä. Olishan niitä muutamia lisääkin löytynyt. ;)

  Noita adjektiiveja olisi kans löytynyt jonkin verran... ;) En kuitenkaan ihan kaikkia viitsinyt tähän julkasta. :D Välillä oon niin kovin malttamatonkin asioiden odottamisessa. Mutta pikkuhiljaa sitäkin taitoa tässä on opeteltu! Käsitöiden tekemisen aloitin siinä kohtaa, kun meillä oli jo useampi lapsi. Ehkä lasten kanssa on oppinut pientä kärsivällisyyttä, mitä mulla ei ole ollut noita käsitöitä kohtaan. :D

  VastaaPoista
 5. Minäkin aloitin vasta joku vuosi sitten kutomisen uudelleen - en ole koskaan ollut siinä hyvä.:) Mutta nyt saattaa olla enemmän sitkeyttä yrittää uudelleen kuin pikkutyttönä oli, jos ja kun ei neuleessa kaikki aina heti minulta onnistu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en myöskään ole koskaan ollut hyvä käsitöissä, mutta intoa olis ollut. Kärsivällisyys vaan sitten nuorempana loppui kesken. ;) Nykyään on intoa ja kärsivällisyyttä! :D Jos joskus vielä sitä taitoakin....

   Poista
 6. Kiitos Paljon!

  Kopioin nyt ja vastaan kun taas ehdin kunnolla keskittya ja istua oikein alas.

  VastaaPoista
 7. Nämä elämän ohjeet on hyviä. <3
  Monen elämän ohjeissa näyttää tuo hymy löytyvän jollain tavalla. :) Niin pieni asia, mutta todella tärkeä ja mieltä lämmittävä ele.

  VastaaPoista
 8. Kiitos paljon!! <3
  Kyllä se hymy on niin iso juttu arjessa! Niin pieni, mutta tekee niin hyvälle tuulelle. Kerran mieheni kanssa ajeltiin jonkun kaupungin keskustassa (en siis muista missä oltiin), mutta mieheni sanoi, että katso noita ihmisten ilmeitä, miksi ei kukaan hymyile. Ja kun itsekin heitä katselin, niin huomasin saman asian. Kovin synkän näköistä se olikin! Pieni hymy tekee niin iloiseksi! :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos! Mä nappaan tästä tämän ja laitan blogiini kun ehdin :)

  VastaaPoista
 10. Kiitos, vastailen noihin blogissani kunhan pääsemme taas arkeen. Kivoja kysymyksiä :) Mulla on edellinenkin kyllä vastaamatta.. Mutta tulossa sekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä näillä onneksi ole kiirettä!! :) Mulla kans tää loju jonkun aikaakin, mutta nyt sain tähän vastattua.

   Poista